Detail

Plan snel een bezichtiging, voordat iemand u voor is!
No property photo found

Te huur: Groene Velden 216, 8211 BE Lelystad

Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 5.988 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m²
€ 950,- /mnd

Algemeen

Optimaal genieten van het buitenleven, RUST, RUIMTE en de wereld aan mogelijkheden. Deze zeer exclusieve en RIANTE BUNGALOW heeft een vloeroppervlakte van ca 345m². De plafondhoogte is ruim 3 meter, wat het ruimtelijke gevoel nog extra benadrukt.

Deze UNIEKE woning met Jugendstil / Art Nouveau elementen is rolstoelvriendelijk doordat de woning geheel drempelvrij is en voorzien is van extra bre... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Bouwperiode 0
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00001
Vraagprijs € 950,- per maand (incl. servicekosten, incl. gas, incl. elektriciteit, gemeubileerd, gestoffeerd)
Borg € 950,-
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding Direct
Beschikbaar vanaf Donderdag 1 februari 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 0
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.988 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 80 m²
Inhoud 400 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 1 (waarvan 1 slaapkamer)
CV ketel
Combiketel Ja

Omschrijving

Optimaal genieten van het buitenleven, RUST, RUIMTE en de wereld aan mogelijkheden. Deze zeer exclusieve en RIANTE BUNGALOW heeft een vloeroppervlakte van ca 345m². De plafondhoogte is ruim 3 meter, wat het ruimtelijke gevoel nog extra benadrukt.

Deze UNIEKE woning met Jugendstil / Art Nouveau elementen is rolstoelvriendelijk doordat de woning geheel drempelvrij is en voorzien is van extra brede deuren.

De 'Groene Velden' heeft een semi-agrarische bestemming (hobbymatig) waarbij een minimaal kaveloppervlak geldt van 5.000 m². De wijk is gelegen aan de noordelijke rand van Lelystad. Het gebied vormt een schakel in de overgang van de stad naar het platteland. Ruiterpaden, BOS en gewassen omringen dit woongebied en toch bent u binnen VIJF minuten rijden in het Stadscentrum.

Indeling

Indeling:
U betreedt het terrein via een poort, gemaakt door de Tsjechische kunstenaar Karel Meloun, en komt op de geasfalteerde parkeerruimte voor ca 10 auto’s, waaraan ook de garage grenst evenals de fruitboomgaard met ruim 70 fruitbomen..

De woning komt u binnen via een dubbele deur naar de ruime corridor met aan beide zijden een hal (naar zowel het woon- als het werkgedeelte). Van de corridor ook zicht op en dubbele deur naar de patio.

Vanuit de corridor naar rechts de betegelde hal in (met een bijzonder toilet) naar het woongedeelte. Vandaar komt u in de living van ca. 70 m² met daarin eerst een aparte, gekoelde wijnkamer, een imposante bar en een Boley gas (open) haard. Verder een deur naar de patio en openslaande deuren naar het omheinde terras aan de vijverzijde waar u met een zeer uitgebreid gezelschap kunt vertoeven.
Aangrenzend een kamer van ruim 30 m² die zou kunnen dienen als eetkamer, bibliotheek e.d. Aan weerszijden heeft dit vertrek schuifdeuren die, wanneer in de muur weggeschoven, er toe leiden dat de aangrenzende vertrekken hiermee verbonden worden waardoor een zeer grote U-vormige ruimte ontstaat.

Van daaruit naar de woon- eetkeuken, die in totaal maar liefst 40 m² groot is. De massieve Rational keuken is van alle gebruikelijke apparatuur voorzien en heeft een origineel Godin-fornuis. Hier eveneens openslaande deuren naar het terras aan de vijverzijde. De aangrenzende bijkeuken is bereikbaar via de gang en heeft een loopdeur naar de achterzijde van het pand.

Vanuit de gang zijn zowel de 3 slaapkamers, een toilet, de badkamer en het kantoor bereikbaar. 2 slaapkamers zijn elk 16 m² groot, de badkamer bevat een Jacuzzi douche-stoomcabine, dubbele wastafel in badmeubel en een designradiator. De masterbedroom is ca. 30 m² groot en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Het kantoorgedeelte / de praktijkruimte (nu als kantoor in gebruik) is vanuit zowel de gang als de 2e hal bereikbaar via de corridor, en bevat een pantry. In de hal voor het werkgedeelte een 3e toilet en aangrenzend de 16 m² grote spreekkamer. Van het werkgedeelte kunnen ook 2 slaapkamers en een badkamer gemaakt worden en daardoor is deze ruimte ook geschikt voor dubbele bewoning.

In het centrum van de woning een geweldige patio van ca. 15 x 6 m, in totaal ca. 90 m² met een prachtige tegelvloer, bijzondere verlichting en een openhaard.

Tuin met vijver, fruitboomgaard en mogelijkheid voor een zwembad van 6 x 12 meter (is reeds geheid).
Mogelijkheid voor paardenbak en/of agrarische activiteiten (kleinvee, groentetuin etc.)

* Garage van 6 x 10 m en 4,5m hoog met betegelde vloer en voorzien van o.a. verwarming, zolder en krachtstroom
* Patio (onderheid) ca 90 m2 met buitenhaard
* Voorterras (onderheid) ca 107 m²
* 3 slaapkamers, eenvoudig uit te breiden naar 5 slaapkamers
* Bar (incl. professionele tap)
* Gekoelde wijnkamer
* Centraal stofzuigersysteem
* Airco units aanwezig
* Het pand verkeert in uitstekende staat van onderhoud, heeft overal koperen dakgoten, het dak zelf is leigedekt.

Recent bekeken