Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
16 photos available

For sale: Exclusive luxury Loft

Address: Marienstrasse 24, 52531 Ubach Palenberg
Type of residence Apartment, two-storey house, apartment
Plot size 350 m²
Liveable area 350 m²
€249,000
Top offer

General

übach-Palenberg

exclusieve Luxe Loft met ca.350m2 woonoppervlakte.Net over de grens bij Ubach over Worms wordt in het Duitse Ubach-Palenberg deze unieke leefomgeving te huur aangeboden. Deze woning is gerealiseerd in een voormalige fabrieksruimte, ook wel Loft genoemd. Het unieke open karakter, de hoge plafonds en de hoeveelheid lichtinval is uniek. Aan ruimte is geen gebrek, aan... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, two-storey house, apartment
Construction period 1980
Status Available

Features

Offer
Reference number 00323
Asking price €249,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, two-storey house, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 350 m²
Effective area 350 m²
Content 400 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street
Residential area
Forested area
Near shopping center
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has AC Yes
Has roller blinds Yes

Definition

übach-Palenberg

exclusieve Luxe Loft met ca.350m2 woonoppervlakte.Net over de grens bij Ubach over Worms wordt in het Duitse Ubach-Palenberg deze unieke leefomgeving te huur aangeboden. Deze woning is gerealiseerd in een voormalige fabrieksruimte, ook wel Loft genoemd. Het unieke open karakter, de hoge plafonds en de hoeveelheid lichtinval is uniek. Aan ruimte is geen gebrek, aan luxe evenmin. Het is een unieke leefomgeving met alle denkbare luxe in een gedistingeerde verpakking.

• Garage: Grote garage voor meerdere auto's

• Tuin: Eigen luxe patio met jaccuzi (is inbegrepen)

• Inhoud: ca. 2000 m3

• Isolatie: Optimaal iolatiepakket

• Verwarming: HR combi gasgestookt '08 (eigendom)

• Bouwjaar: 2009

• Soort: Loft

De entree is voorzien van een grote moderne overkapping. De voordeur biedt direct toegang tot het loft alwaar u in de grote open ruimte stapt. Een ruimte welke u zal doen verbazen door zijn eigen unieke identiteit.

De fraaie opzet, het tijdloze ontwerp, hoogstaande materialen, gegarandeerde openheid, de veiligheid, de bereikbaarheid, de buurt, de voorzieningen en de natuur kortbij, ......kortom: een geweldig uniek object. U zult zich direct herkennen in deze heerlijke ambiance van licht en ruimte.

Het woongedeelte heeft een volledig ingerichte keuken, een lounge gedeelte en een stamtafel. De aanwezige brede doorkijk gasbrander in de tussenmuur zorgt voor extra sfeer. Dit wordt benadrukt door de mogelijkheden van alle aanwezige verlichting. De kroonluchters, de inbouwspots maar ook de wandspots en de spots in de vloeren zijn allen separaat van elkaar te schakelen en te dimmen. Hierdoor kunt u bij iedere gewenste stemming de daarbij behorende verlichting kiezen.

Heerlijk is het als iedereen lekker met zijn eigen ding bezig is maar toch bij elkaar is. De vide is momenteel ingericht als werkkamer en gastenverblijf. Een plek waarbij u het contact met de rest van de aanwezige niet verliest en toch even apart bent.

Terwijl de avond valt kijkt u hier vanuit de master bedroom (ofwel vanuit bad ofwel vanuit het bed) dwars door het woongedeelte naar de andere zijde alwaar de ingebouwde beamer uw favoriete film op de muur projecteerd. De kroonluchters kunnen voor dit moment even omhoog worden gehaald. De riante tweepersoonsdouche voorziet u van twee regendouches.

Vanuit de fitnessruimte/slaapkamer in het laagste niveau bereikt u de besloten patio. De aanwezige jacuzzi mag voor de nieuwe huurder achterblijven.

Kortom: Kunt u zich identificeren met deze unieke way of living dan is dit beslist een object wat u beslist van binnen gezien moet hebben!!!

Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met ons kantoor

Recently viewed