Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
27 photos available

For sale: Schoenmakersstraat 15, 6041 EX Roermond

Type of residence Residential other, residential shop premises
Plot size 130 m²
Liveable area 105 m²
€335,000

General

In hartje Roermond ligt dit woon/winkelpand met ruim appartement voorzien van 3 slaapkamers en dakterras op het noordwesten.

Prijs: € 335.000,- k.k.
Inhoud woning: 635 m³
Vloeroppervlakte: 265 m²
Perceel: 130 m²

Indeling

Parterre:
Winkelpand is toegankelijk via eigen glazen toegangsdeur in een geheel glazen voorgevel. De bedrijfsru... More info
Features
All characteristics
Type of residence Residential other, residential shop premises
Construction period 1900
Status Available

Features

Offer
Reference number 00180
Asking price €335,000
Heating €160
Acceptance By consultation
Ownership rights Partial lot
Construction
Type of residence Residential other, residential shop premises
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Surfaces and content
Plot size 130 m²
Effective area 105 m²
Content 635 m³
Surface area other inner rooms 127.5 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 11 of which (3 bedrooms)
Outdoors
Location On a busy street
City centre
Near shopping center
Residential area
Near public transport
Near school
Type Sun terrace
Orientation North west
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has AC Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes

Definition

In hartje Roermond ligt dit woon/winkelpand met ruim appartement voorzien van 3 slaapkamers en dakterras op het noordwesten.

Prijs: € 335.000,- k.k.
Inhoud woning: 635 m³
Vloeroppervlakte: 265 m²
Perceel: 130 m²

Indeling

Parterre:
Winkelpand is toegankelijk via eigen glazen toegangsdeur in een geheel glazen voorgevel. De bedrijfsruimte ca. 12,8 m x 4,0 m is voorzien van laminaatvloer, verwarming, airco en verlaagd plafond. Achter in het winkel pand bevinden zich twee praktijkruimtes (beide circa 10 m2) waarvan 1 ruimte voorzien is van een douche. Beide praktijkruimtes hebben voldoende bergruimte. In de gang is een seperaat toilet en wasbak aanwezig, de gang biedt tevens toegang tot een grote bergruimte onder de trap. De winkel beschikt over een eigen keuken (ca. 3,1 m x 2,8 m) met inductiekookplaat en afzuiging.

Eerste verdieping:
Appartement is toegankelijk door middel van eigen ingang naast de winkel. Via de trap heeft men toegang tot de ruime woonkamer van ca. 5,2 m x 7,1 m voorzien van laminaatvloer en houtkachel. Veel lichtinval door grote raampartij met bovenraam. Hier bevindt zich ook de toegangsdeur tot het dakterras van 20 m2 gesitueerd op het noordwesten. Tevens is vanuit de woonkamer de berging/hobbyruimte toegankelijk voorzien van zadeldak met pannen.
Vanuit de hal op de eerste verdieping is tevens de keuken van 4,6 m x 1,65 m, eetkamer van 3,4 m x 4,4 m en seperaat toilet toegankelijk.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van circa 3,9 m x 2,5 m, 3,9 m x 2,5 m en 4,4 m x 3,6 m, allen voorzien van laminaatvloer. De kamers zijn voorzien van wasbak en muurkast.
De badkamer van ca 3,4 m x 1,5 m beschikt over een bad, toilet en wastafel. Er bevindt zich een aparte wasruimte op de verdieping van circa 10 m2.

Door middel van een vlizotrap is de bergzolder van ruim 30m2 beschikbaar.

Bijzonderheden:
Dit karakteristiek woon/winkel pand in de kern van Roermond met beschermd stadsgezicht is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Goede locatie, zijstraat van de Steenweg met andere vestigingen als Poulissen Audio Video Center, Livera, Hunckemöller, Hennes & Mauritz, Mexx, We, ICI Paris XL, C&A, Bakker Bart, Douglas en diverse andere winkelketens, in het centrum van Roermond.

Bereikbaarheid: Het object ligt op 10 min. loopafstand van het NS station, diverse mogelijkheden tot betaald parkeren in de nabije omgeving.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Floor plans

Recently viewed