Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
11 photos available

Rented: Margrietlaan, 5263 BT Vught

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 175 m²
Liveable area 128 m²
€1,409 /mo
Rented

General

de Margrietlaan is aantrekkelijk gesitueerd in het kindvriendelijke villaplan 'De Tuinen van Heym' in Vught-Noord. Een werkelijk unieke ligging met veel aandacht voor openbaar groen, veiligheid, autoluwe straat en toch ook 'loopafstand' bij het dorpscentrum met groot scala aan winkels, scholen, sportaccommodaties en bebost buitengebied de Vughtse Hei en watersportcentrum de IJzeren Man. Het plan i... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 2010
Status Rented

Features

Offer
Reference number 04298
Price €1,409 per month
Deposit €2,818
Service costs €40
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 January 2017
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2010
Surfaces and content
Plot size 175 m²
Effective area 128 m²
Content 619 m³
Surface area other inner rooms 50 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

de Margrietlaan is aantrekkelijk gesitueerd in het kindvriendelijke villaplan 'De Tuinen van Heym' in Vught-Noord. Een werkelijk unieke ligging met veel aandacht voor openbaar groen, veiligheid, autoluwe straat en toch ook 'loopafstand' bij het dorpscentrum met groot scala aan winkels, scholen, sportaccommodaties en bebost buitengebied de Vughtse Hei en watersportcentrum de IJzeren Man. Het plan is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en met openbaar vervoer, bovendien bevinden er zich in de directe omgeving fijne fiets- en wandelroutes. De afstand naar het centrum van 's-Hertogenbosch is in slechts luttele minuten af te leggen.

De woningen Trent D uime patiowoningen met een inpandige garage. De huizen hebben een hoge langs- en dwarskap, zijn ritmisch van ontwerp maar toch divers.

De woningen worden opgeleverd met een laminaat vloer begane grond en 1e verdieping. Er is verlichting aangebracht en in de woonkamer een railsysteem tbv schilderijen ed.

De woning is royaal opgezet en efficiënt ingedeeld;

Via de ruime entree bereikt u de woon- / eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van luxe siemens inbouw aparatuur zoals koelkast, magntentron en vaatwasser. De inpandige garage is via de entree bereikbaar.

De entree heeft een apart toilet, trapopgang naar de eerste verdieping,
De trapkast onder de gesloten trap geeft extra bergruimte.

Eerste verdieping;
Twee zeer royale slaapkamers en een efficiënt in te richten derde ruime slaapkamer bevinden zich op de verdieping. Verder treft u hier een badkamer, een apart toilet en een technische ruimte.
De luxe badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur.
Boven de eerste verdieping is via de vlizotrap op de overloop een extra berging te bereiken.

In het ontwerp is rekening gehouden met het feit dat de huizen aan het spoor liggen. Daardoor is de badkamer, overloop, kast en toilet aan de achterzijde van de woning gesitueerd en zijn de slaapkamers en de woonkamer naar de voorzijde georiënteerd.

Vanuit de woonkamer en de keuken bereikt u de royale besloten patio die deels is afgeschermd met een te begroeien open gaashekwerk. De gevel en het dak aan de spoorzijde zijn geluidswerend. In verband met de geluidseisen bevinden zich aan de spoorzijde gesloten glaspartijen. Een speciaal, gebalanceerd ventilatiesysteem zorgt voor schone en gezonde, gefilterde lucht in de woning.

Voorwaarden;
Minimale huurperiode 12 maanden
Borgsom 2 maanden huur

Recently viewed