Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
29 photos available

For rent: IJsvogel, 5262 WG Vught

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 80 m²
€1,195 /mo
Top offer

General

Uitermate fraai, met vrij uitzicht op buitengebied, gelegen PENTHOUSE met zonnebalkon/loggia, privé parkeerplaats en berging.
Minimale huurperiode 12 maanden.

Algemeen

Aan de rand van ‘Plan Vijverhof’ gesitueerd kleinschalig appartementencomplex dat slechts uit een drietal kleinere, zelfstandige gebouwen bestaat die onderling uitermate fraai verbonden zijn door een parkachtige tuin en een... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 2002
Status Available

Features

Offer
Reference number 04992
Price €1,195 per month (upholstered)
Deposit €1,195
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By 15 October 2018
Obtainable from 15 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2002
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 246 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has an elevator Yes
Has sliding doors Yes

Definition

Uitermate fraai, met vrij uitzicht op buitengebied, gelegen PENTHOUSE met zonnebalkon/loggia, privé parkeerplaats en berging.
Minimale huurperiode 12 maanden.

Algemeen

Aan de rand van ‘Plan Vijverhof’ gesitueerd kleinschalig appartementencomplex dat slechts uit een drietal kleinere, zelfstandige gebouwen bestaat die onderling uitermate fraai verbonden zijn door een parkachtige tuin en een aan de westzijde gelegen waterpartij.
Het zicht op de slotgracht met de smetteloos witte gebouwen, is van een grote schoonheid.

De woonomgeving is uniek, enerzijds vanwege het landschappelijk karakter ervan, anderzijds vanwege de gunstige ligging.
Vught, en met name ook Plan Vijverhof, is uitstekend bereikbaar. De aansluiting op de nabij gelegen N65 zorgt niet alleen voor een goede en vlotte bereikbaarheid van steden als Tilburg, Rotterdam en Antwerpen, maar door de directe verbinding met de autorondweg (A2), zijn steden als Amsterdam, Maastricht en Düsseldorf ook binnen een uurtje te bereiken.
Vught beschikt over een NS-station en er zijn prima busverbindingen met ’s-Hertogenbosch en omliggende plaatsen.
Binnen de gemeente Vught een groot scala aan uitstekende onderwijsinstellingen van buitenschoolse opvang tot het gymnasium, uitgebreid winkelaanbod van speciaalzaak tot supermarkt, talrijke horecagelegenheden van buurtcafé tot sterrestaurant, supermoderne sportaccommodaties van atletiek tot golf, en vervolgens een zeer actief verenigingsleven.
Maar ook in recreatief opzicht staat Vught op de kaart. Natuurgebied De Vughtse Heide en watersport De IJzeren Man genieten landelijke bekendheid.
Vanaf de voet van het appartementengebouw fietst en/of wandelt u de mooiste routes.

Het penthouse dat wij hier aanbieden, is zonder overdrijven, in alle opzichten een ‘top-appartement’.
Een markant ontwerp van architectenbureau De Twee Snoeken en solide gebouwd door Bouwbedrijf Hazenberg. Duurzame materiaaltoepassing, waaronder hardhouten ramen, deuren en kozijnen, uitstekende isolatievoorzieningen (volgens Energie Prestatie Norm) waaronder vloer-, spouw- en dakisolatie, isolerende beglazing van het type HR++, HR centrale verwarmingsketel, opengaande ramen uitgevoerd als draai-/kiepramen, 3-punts veiligheidssluiting op de voordeur en deurbel/videofoon-installatie.

De woning is gesitueerd in het 2e (middelste gebouw) en is toegankelijk door middel van een brede trappartij naar de iets hoger gelegen entree met bellentableau en brievenbussen. Opvallend transparante en lichte trappenhuis en algemene ruimte. De 4e woonlaag (3e verdieping) is eenvoudig per lift en via twee afzonderlijke trappenhuizen te bereiken.
De (ten opzichte van het maaiveld) half verdiept gelegen garage/parkeerkelder met privé parkeerplaats en een eigen berging is vanaf de straatzijde door middel van een op afstand elektrisch bedienbaar hekwerk, te openen/te sluiten.

De woning is toegankelijk vanuit een binnencorridor voorzien van (geluidsarm) tapijt.
Uitermate ruim en praktisch ingedeeld. Brede hal/gang afgewerkt met een eigentijdse laminaatvloer, de wanden met behang en het plafond in spuitstucwerk. Een afwerking zoals we die overigens in nagenoeg het gehele appartement aantreffen.
Meterkast met eigen water-, gas- en elektrameters, glasvezel. Toiletruimte compleet met wandcloset en fontein (Villeroy & Boch), de vloer geheel, en de wanden gedeeltelijk betegeld.
Was- en cv-ruimte. Hier is plaats voor een wasmachine, een droger, de wand cv-ketel en dan blijft er nog genoeg bergruimte over.
Heerlijk ruime en bovenal lichte woonkamer met op de brede wand (de zuidwestzijde) een grote glazen pui inclusief openslaande deur naar het overdekte balkon (loggia) inclusief elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon een werkelijk schitterend uitzicht op een uitgestrekt buitengebied.

Halfopen keuken met een uitgebreide L-vormige keukeninrichting (Blum) in hoekopstelling. Onderblok met kastruimte en laden, kunststof werkblad met geïntegreerde roestvrijstalen spoelbak, 4-pits gaskookplaat (ATAG) en ingebouwde vaatwasser (Bosch). Bovenkastjes en een daarin opgenomen, extra brede, afzuigkap. Mechanische afzuigsysteem.

Direct vanuit de woonkamer toegankelijke slaap- of werkkamer. Deze kamer beschikt over een hoekraam waardoor er een extra fraai uitzicht en daarmee grotere betrokkenheid bestaat met het aangrenzende buitengebied.

De hoofdslaapkamer is groot en biedt voldoende ruimte (en dus ook wanden) voor het plaatsen van meubilair.
Badkamer compleet met ligbad (Villeroy & Boch), flinke douche voorzien van halfronde glazen deur en thermostatische mengkraan, luxe wastafelmeubel (Schock) inclusief spiegelkast en verlichting, designradiator en de vloer en wanden volledig betegeld.

Kortom, een topappartement in de ruimste zin van het woord: volkomen rustig en vrij gelegen op de bovenste verdieping; gelegen op een schitterde locatie; een perfecte zonligging; een prachtig vrij uitzicht op een natuurgebied; een privé parkeerplaats in de garage. En dat alles in een uitstekende staat van onderhoud.

Minimale huurperiode 12 maanden
Geen huisdieren toegestaan.

Recently viewed