Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
18 photos available

For rent: Berg, 5671 CD Nuenen

Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 500 m²
Liveable area 250 m²
€2,950 /mo

General

Monumentale woning in Amsterdamse School stijl. Vanuit de woning heeft u uitzicht op het oorspronkelijke dorpsplein met de Lindeboom en het Van Gogh Kerkje. Het betreft een ruime woning van ca. 850 m³ met garage en royale, zonnige tuin. Een gezellige sfeervolle woning op een uniek punt. Uniek is de monumentale en groene omgeving, op loopafstand van het centrum van Nuenen, en toch maar 300 meter va... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, residential farm, detached house
Construction period 1926
Status Available

Features

Offer
Reference number 02380
Price €2,950 per month
Deposit €2,950
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1926
Surfaces and content
Plot size 500 m²
Effective area 250 m²
Content 1,500 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of toilettes 2
Facilities
Has a garage Yes

Definition

Monumentale woning in Amsterdamse School stijl. Vanuit de woning heeft u uitzicht op het oorspronkelijke dorpsplein met de Lindeboom en het Van Gogh Kerkje. Het betreft een ruime woning van ca. 850 m³ met garage en royale, zonnige tuin. Een gezellige sfeervolle woning op een uniek punt. Uniek is de monumentale en groene omgeving, op loopafstand van het centrum van Nuenen, en toch maar 300 meter van het buitengebied. Park Houtrijk in de gewilde wijk Papenvoort is op loopafstand.

meentelijk monument is recentelijk op vele punten gemoderniseerd.BEGANE GROND

Ontvangsthal: Fraaie en ruime ontvangsthal met originele granito vloer. Een bordestrap biedt toegang tot de eerste verdieping.

Toiletruimte: Het toilet is recent vernieuwd, is volledig betegeld, en voorzien van een hangend toilet en fontein.

Meterkast: Recent vernieuwde groepenkast en glasvezelaansluiting.

Woonkamer: Gezellige L-vormige woonkamer (ca. 31 m²) met veel lichtinval, en uitzichten op o.a. de Lindeboom en omliggende monumenten.

Kantoor/ praktijkruimte:

Gelegen aan de voorzijde van de woning, afgewerkt met stucwerkwanden en stucwerkplafond voorzien van fraaie sierlijsten. Deze ruimte is ook te gebruiken als slaapkamer, eetkamer of tweede woonkamer.

Keuken:

Neutrale keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur: gaskookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op het Van Gogh kerkje.

Badkamer:

In de recent vernieuwde badkamer bevindt zich een douche, wastafel en een radiator.EERSTE VERDIEPINGDe royale overloop biedt toegang tot vier ruime slaapkamers. Tevens zijn op de eerste verdieping twee kleedkamers en een toiletruimte met hangend toilet. De gehele eerste verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer.

In slaapkamer 3 en 4 is de authentieke kapconstructie te zien welke vermoedelijk dateert uit de 17e eeuw.TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping kunt u bereiken via een vaste trap vanuit slaapkamer 4. Deze volledig geïsoleerde ruimte is ca. 50m² groot. Deze ruime zolderruimte is voorzien van een dakraam.GARAGE

De royale garage is inpandig bereikbaar. De garage heeft tuindeuren, stucwerk wanden en plafonds, waardoor deze ook makkelijk bij de woning betrokken kan worden. Verwarming, elektra en watertappunt zijn al aanwezig, evenals aansluiting voor wasmachine en droger.TUIN

Via de keuken bereikt u de ruime achtertuin. Door de omringende bomen biedt deze tuin veel privacy. In deze diepe tuin is altijd wel een zonnig plekje als ook schaduw te vinden. Rondom deze tuin staan hoge bomen op gemeentegrond, waaronder een prachtige monumentale linde naast de woning.Bij dit object wordt bij huurder een bedrag in rekening gebracht ter hoogte van € 350,00 excl. 21% BTW voor administratiekosten.

Floor plans

Recently viewed