Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
28 photos available

For rent: Provincialeweg, 5398 JK Maren-Kessel

Type of residence House, villa, detached house
Plot size 2,603 m²
Liveable area 292 m²
€3,000 /mo
New for rent

General

Schitterend landhuis gelegen op een ‘groots’ perceel van maar liefst 2.603 m2 met een dubbele garage en een indrukwekkende vijverpartij.

Maren-Kessel is een van de jongste kerkdorpen van Noord-Brabant, gesticht na de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog besloot men tot de bouw van een nieuwe kerk en een nieuw dorp met een school en winkels halverwege de oude dorpen. Dit is het dorp Maren-Kessel ge... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, villa, detached house
Construction period 1990
Status Available

Features

Offer
Reference number 05044
Price €3,000 per month (furnished, indexed)
Deposit €3,000
Furnishing Optional
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 September 2018
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1990
Surfaces and content
Plot size 2,603 m²
Effective area 292 m²
Content 900 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 8 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 3 separate toilets)
Outdoors
Location Residential area
Outside village
Country side
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Floor heating
Has a bath Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Schitterend landhuis gelegen op een ‘groots’ perceel van maar liefst 2.603 m2 met een dubbele garage en een indrukwekkende vijverpartij.

Maren-Kessel is een van de jongste kerkdorpen van Noord-Brabant, gesticht na de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog besloot men tot de bouw van een nieuwe kerk en een nieuw dorp met een school en winkels halverwege de oude dorpen. Dit is het dorp Maren-Kessel geworden. Maren-Kessel is een gemoedelijk dorpje direct gelegen aan de Maas op circa 10 autominuten van Oss, Zaltbommel en 's-Hertogenbosch.

Woning
De entree straalt grandeur uit en dit ziet u overal terugkomen in de woning. Via de smeedijzeren elektrische toegangspoort bereikt u via de royale oprijlaan de woning. Voordat we de woning binnen gaan ontkomen we er niet aan om even stil te staan bij de prachtige vijverpartij van maar liefst 475 m2 die bijna over de volle breedte van het perceel is gesitueerd.

Vanuit de fraaie overdekte entree betreden we de woning. De hal, net zoals de gehele beneden verdieping, is voorzien van een luxe marmeren vloer met vloerverwarming. De in het oog springende trap is voorzien van glazen (!) treden. Vanuit de hal is er toegang tot de study, wat werken aan huis mogelijk maakt. Daarnaast zijn vanuit de hal de meterkast, garderobe en toilet bereikbaar.
De fantastische living (41.3 m2) valt op door de grote raampartijen en de majestueuze open haard. Aansluitend vinden we hier ook de eethoek ( 16.5 m2). Aan ruimte geen gebrek!
De afgesloten keuken(22.8 m2) is een echte woonkeuken. De in hoekopstelling gesitueerde keuken is uiteraard voorzien van alle inbouwapparatuur en een fraaie hardstenen werkblad welke doorloopt als een aaneengesloten eettafel.
Uiteraard mag een bijkeuken hier niet ontbreken. Vanuit de bijkeuken kunnen we inpandig de ruime dubbele garage bereiken. Vanzelfsprekend zijn de toegangsdeuren tot de garage elektrisch bedienbaar.
Onlangs is aan de achterzijde van de woning een ruime aanbouw gerealiseerd welke is gelegen aan het fantastische verwarmde en gedeeltelijk overdekte (25 m2) terras. Nagenoeg het gehele terras wordt verwarmd middels vloerverwarming. Het bijgebouw is opgedeeld in een bar/lounge (25.9 m2) en een 4e slaapkamer / gym (21.8 m2) en badkamer. De bar/lounge is direct gelegen aan het terras en kan door de harmonica deuren geheel worden opgezet. Een ideale ruimte dus voor al uw feesten en partijen.

De tuin is zeer royaal te noemen. De woning is centraal gelegen op het perceel waardoor er rondom tuin is ontstaan. Er is bijvoorbeeld nog ruim voldoende plaats voor een zwembad. Hier zijn overigens al voorbereidende voorziening voor getroffen. Aan de achterzijde van het perceel heeft u ‘blijvend’ vrij uitzicht. Momenteel is de achterzijde van het perceel afgeschermd door een houtwal.

Op de eerste verdieping vinden we naast de twee slaapkamers nog een zeer ruime master bedroom met open haard waar vanuit ook de luxe badkamer te bereiken is. De master bedroom is niet alleen heel ruim maar beschikt ook over haar eigen walk-in closet. De badkamer is voorzien van een groot hoekbad, douche cabine, twee wastafels en een toilet. De gehele badkamer is betegeld met fraai marmer. Vanuit de badkamer heeft u ook toegang tot de naastgelegen wasruimte met de aansluitingen voor wasapparatuur. De bergzolder op de tweede verdieping is middels een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden:
• Vloerverwarming terras
• Open haarden in woonkamer en master bedroom
• Vijverpartij
• Alarminstallatie
• Tuinverlichting
• Elektrische toegangspoort
• Dubbele garage
• Extra houten berging

Beschikbaar: per direct
Huurprijs 3000 euro per maand exclusief gas, water, elektra

Recently viewed