Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
10 photos available

For rent: Pelmolenhof, 4811 LZ Breda

Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Plot size 85 m²
Liveable area 85 m²
€1,045 /mo
Top offer
New for rent

General

Dit project ligt aan de zuidzijde van de Haagdijk, één van de oudste straten van Breda. In deze inspirerende omgeving is het gezellig, afwisselend en leuk wonen. De Haagdijk is recent opnieuw ingericht en veel van de historische panden zijn in oude glorie hersteld. Ondanks alle vernieuwingen zal de wijk haar oorspronkelijke, levendige karakter nooit verliezen. Op de (Nieuwe) Haagdijk is veel te do... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Construction period 2012
Status Available

Features

Offer
Reference number 01149
Price €1,045 per month
Deposit €1,045
Service costs €45
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 11 October 2018
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction New estate
Construction period 2012
Surfaces and content
Plot size 85 m²
Effective area 85 m²
Living area 40 m²
Content 255 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Features
Has a shower Yes
Has an elevator Yes

Definition

Dit project ligt aan de zuidzijde van de Haagdijk, één van de oudste straten van Breda. In deze inspirerende omgeving is het gezellig, afwisselend en leuk wonen. De Haagdijk is recent opnieuw ingericht en veel van de historische panden zijn in oude glorie hersteld. Ondanks alle vernieuwingen zal de wijk haar oorspronkelijke, levendige karakter nooit verliezen. Op de (Nieuwe) Haagdijk is veel te doen en het bruist er van de activiteiten.

Het appartement is gelegen op de begane grond, en maakt deel uit van het nieuwbouwproject Haagplein en is gelegen net achter de Haagdijk, op loopafstand van de gezellige binnenstad van Breda.

INDELING
Dit fraaie nieuwe appartement, gebouwd in 2012, is bijzonder fraai afgewerkt en heeft een mooie nette keuken welke is voorzien van onder andere een vaatwasseren gaskookplaat. Een nette geheel betegelde badkamer met inloopdouche en een verrassend ruime woonkamer (ca.40m2). Het appartement heeft een totaal woonoppervlak van ca 72m2, met daarbij nog een buitenruimte van ca 10m2. Uiteraard is het appartement volledig geïsoleerd conform de laatste standaard waardoor de energiekosten beperkt blijven. (Energielabel A) Het complex heeft een moderne uitstraling en is luxe afgewerkt. De studio is gelegen op de begane grond. De servicekosten bedragen € 45,- per maand. De parkeerplaats ligt op een afgesloten terrein van het complex.

De servicekosten bedragen € 45,-

Recently viewed