For rent: Händellaan, 4837 EC Breda - HouseHunting

Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
6 photos available

For rent: Händellaan, 4837 EC Breda

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Plot size 45 m²
Liveable area 45 m²
€661.12 /mo

General

Algemeen

Dit 2-kamer seniorenappartement (50+ers) met balkon is gelegen op een uitstekende lokatie, in villawijk Ruitersbos, nabij het Mastbos, winkels, openbaarvervoer en in- en uitvalswegen. Het appartementen complex bestaat uit 85 2-kamer appartementen verdeeld over 6 woonlagen, het complex is o.a. voorzien van een tweetal liften en heeft een eigen recreatieruimte.Indeling... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 1970
Status Available

Features

Offer
Reference number 01119
Price €661.12 per month
Deposit €661.12
Service costs €70
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By 01 August 2018
Obtainable from 01 August 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 1970
Surfaces and content
Plot size 45 m²
Effective area 45 m²
Content 100 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of toilettes 1
Number of balconies 1
Features
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes

Definition

Algemeen

Dit 2-kamer seniorenappartement (50+ers) met balkon is gelegen op een uitstekende lokatie, in villawijk Ruitersbos, nabij het Mastbos, winkels, openbaarvervoer en in- en uitvalswegen. Het appartementen complex bestaat uit 85 2-kamer appartementen verdeeld over 6 woonlagen, het complex is o.a. voorzien van een tweetal liften en heeft een eigen recreatieruimte.IndelingVia een royale eigen parkeerplaats met afvalcontainers en deuren naar een tweetal algemene fietsenbergingen komt men bij de entree/hal met bellentableau en postbussen.

Deze hal biedt toegang tot de afgesloten entree met trappenopgang en tweetal liften, via een gang komt men bij de bergingen en de royale op de begane grond gelegen recreatie ruimten. Deze ruimte wordt voor diverse doeleinden gebruikt en is beperkt open.Aanvullende informatie:

- gedeeltelijk voorzien van isolatieglas;

- eigen berging voorzien van elektra;

- beheerder in gebouw aanwezig;

- persoonlijk alarmsysteem in ieder appartement;

- Hier geldt een minimum leeftijd van 55 jaar.WijkinformatieHet appartementencomplex ligt zeer rustig, in de wijk Ruitersbos. Tegenover het complex liggen bungalows en u kijkt uit over een groene omgeving. Voor het complex ligt een parkeerplaats waar u en uw visite uw auto's kunnen parkeren. Voor de bewoners van het appartementencomplex is het ook mogelijk een garage te huren welke op het terrein zijn gesitueerd.RecreatieHet complex ligt zeer gunstig ten opzichte van het Mastbos. Binnen 5 minuten loopt u het bos in voor een heerlijke wandeling.Bereikbaarheid/openbaar vervoerHet appartementencomplex ligt direct aan de rondweg en zo heeft u dus alle mogelijkheden om snel van en naar uw appartement te rijden. Tevens is er een bushalte direct voor de deur. Het gezellige centrum van Breda is ca 10 min met de fiets maar is ook zeer goed bereikbaar via de bus die voor het complex stopt.

Recently viewed