Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
16 photos available

For rent: Willem Hubertstraat, 5213 AA 's-Hertogenbosch

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Plot size 94 m²
Liveable area 94 m²
€1,250 /mo
New for rent

General

Drie kamer hoekappartement op de begane grond met prachtig uitzicht over het water en met een eigen parkeerplaats aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch.

Appartement:
De gezamenlijke entree geeft toegang naar een ruime hal met videofoon. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, toiletruimte, berging/wasruimte met opstelling van de cv-ketel, badkamer, woonkamer en twee slaapkamer... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 2009
Status Available

Features

Offer
Reference number 05067
Price €1,250 per month (upholstered)
Deposit €1,250
Service costs €50
Electricity €45
Gas €45
Water €10
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 12 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2009
Surfaces and content
Plot size 94 m²
Effective area 94 m²
Content 282 m³
Surface area external storage rooms 10 m²
Surface area external, linked storage rooms 4 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Has ventilation Yes

Definition

Drie kamer hoekappartement op de begane grond met prachtig uitzicht over het water en met een eigen parkeerplaats aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch.

Appartement:
De gezamenlijke entree geeft toegang naar een ruime hal met videofoon. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, toiletruimte, berging/wasruimte met opstelling van de cv-ketel, badkamer, woonkamer en twee slaapkamers.
Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige Italiaanse plavuizen met vloerverwarming.

De ruime woonkamer ligt op de hoek waardoor er door de vele ramen veel lichtinval is en prachtig uitzicht op het water. Vanuit de woonkamer is de loggia en de keuken bereikbaar. De loggia ligt op het zuid-westen en is voorzien van houten vlonders. Er is gezellig uitzicht op het water en groen.

De open keuken is opgesteld in een hoek met boven en onderkasten en is uitgevoerd in kasten met lichte kleurstelling en een antraciet kunststof werkblad. De keuken beschikt over een elektrisch fornuis, afzuigkap en andere basis voorzieningen waaronder een aansluiting voor een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft het appartement een eigen (tweede) ingang via een portiek aan het Muntelbolwerk. De twee slaapkamers zijn beide van ruim formaat. De badkamer is geheel betegeld in lichte kleurstelling en is voorzien van een wastafel, ligbad en een aparte douche.

algemeen
huurperiode 12 maanden
parkeerplaats onder je woning
huurprijs €1250
servicekosten €50
voorschot g/w/e €150

Bijzonderheden
- Een wand in de woonkamer en in een slaapkamer zijn voorzien van zeer speciaal fraai stucwerk dat door studenten van stukadoorsopleiding i.s.m. met de fabrikant is vervaardigd.
- De ramen zijn voorzien van op maat gemaakte luxaflex.
- Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige Italiaanse plavuizen met vloerverwarming. Het geavanceerde StorkAir systeem verzorgt warmte, warm water en zuivert de lucht.
- Berging (2,5 x 4 meter) in de kelder.
- Eigen parkeerplaats in parkeergarage.
- Op het Muntelpoort complex rust een dubbele bestemming: ‘wonen’ en ‘klein zakelijk / praktijkruimte’. Men kan het voor beide doeleinden gebruiken of een van beide.

Locatie en complex:
Het appartement bevindt zich in het Muntelpoort wooncomplex op de hoek van het Muntelbolwerk en de Van Boelenstraat. Tegen het gezellige centrum van 's-Hertogenbosch aan gelegen, en met het Prins Hendrikpark (IJzeren Vrouw) om de hoek. De woning biedt uitzicht op rivier de Aa, die daar precies de stad in buigt om over te gaan in de Binnendieze. De plek is geliefd onder stadse zonaanbidders die bij mooi weer de groene kades opzoeken.
De Muntelpoort is een populair en representatief wooncomplex waarin zich karakteristieke herenhuizen bevinden maar ook appartementen van diverse soorten en maten. De gezellige binnentuin is ontwikkeld naar Berlijns voorbeeld en is een ontmoetingsplek voor bewoners en bezoekers. Onder het complex bevindt zich een grote parkeergarage en bergingen van de bewoners.

Recently viewed