Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
12 photos available

For rent: Orthen, 5231 XS 's-Hertogenbosch

Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 58 m²
Liveable area 58 m²
€775 /mo
New for rent

General

Gelegen op de eerste verdieping
oppervlakte 58m²
huurprijs € 775
servicekosten € 45
voorschot g/w/e € 100
huurperiode minimaal 12 maanden

Wie ‘s-Hertogenbosch zegt, zegt Bourgondisch genieten. Lekker op de fiets naar de stad, om neer te strijken op je favoriete terrasje. En daarna heerlijk eten in jouw favoriete cafeetje of bistro. Of met de bus naar de weekmarkt, om te neuzen in de kraamp... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 2017
Status Available

Features

Offer
Reference number 05055
Price €775 per month (upholstered)
Deposit €920
Service costs €45
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By 01 November 2018
Obtainable from 01 November 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction New estate
Construction period 2017
Surfaces and content
Plot size 58 m²
Effective area 58 m²
Content 150 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 1
Outdoors
Location Residential area
Near highway
Near public transport
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Gelegen op de eerste verdieping
oppervlakte 58m²
huurprijs € 775
servicekosten € 45
voorschot g/w/e € 100
huurperiode minimaal 12 maanden

Wie ‘s-Hertogenbosch zegt, zegt Bourgondisch genieten. Lekker op de fiets naar de stad, om neer te strijken op je favoriete terrasje. En daarna heerlijk eten in jouw favoriete cafeetje of bistro. Of met de bus naar de weekmarkt, om te neuzen in de kraampjes en te shoppen in een van de tientallen typisch Bossche winkeltjes. Als bijna-centrumbewoner heb je geen last van volle parkeergarages. Best prettig!

Natuurlijk is ‘s-Hertogenbosch ook de stad van de Sint Jan. Van kunstenaar Jheronimus Bosch. Maar is er nog veel meer. De Verkadefabriek bijvoorbeeld, waar je terecht kunt voor film of theater. En eens per jaar vindt het Theaterfestival Boulevard plaats op het festivalplein aan de voet van de St. Janskathedraal en in de Bossche theaters en concertzalen. Voorstellingen, concerten en kinderactiviteiten: er is voor iedereen iets te ontdekken.

De woningen aan Orthen hebben het beste van twee werelden. Met de fiets ben je binnen een paar minuten in het gezellige centrum van ‘s-Hertogenbosch. De stad van ontdekken, winkelen, eten, drinken en genieten van oude bouwkunst of juist nieuwe cultuur.

Als je in Orthen woont is ook de natuur dichtbij. Perfect voor liefhebbers van groen, water en frisse buitenlucht. De wijk is ruim opgezet, zodat er alle plek is om te wandelen, elkaar te ontmoeten en te spelen. Wil je er echt even uit, dan is de Ertveldplas op loopafstand. Je hoeft alleen maar het dijklint te volgen. Trimmen, slenteren (met of zonder hond) of ravotten; het kan allemaal in dit mooie natuurgebied.

Je dagelijkse boodschappen haal je natuurlijk het liefst in de buurt. Dat kan in winkelcentrum de Orthenpoort of De Rompert (met diverse winkels en supermarkten). Ook om te sporten hoef je niet ver te gaan. Op het sportpark aan de overkant van de Orthenseweg, kun je volop voetballen, handballen en tennissen. En in de nabijgelegen sportzalen zijn verschillende sportverenigingen actief.
Tenslotte is Orthen gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen. De A2, A59 en het treinstation zijn prima bereikbaar.

Recently viewed