Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!
12 photos available

For rent: Bordeslaan, 5223 MP 's-Hertogenbosch

Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 108 m²
€1,595 /mo
New for rent

General

Gemeubileerd 3-kamerappartement met parkeerplaats en wijnkelder.

Driekamerappartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer met halfopen keuken, balkon, parkeerplaats, ruimte voor wijnopslag in de gemeenschappelijke wijnkelder en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling
Begane grond: bellentableau met video/intercominstallatie , brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Construction period 2005
Status Available

Features

Offer
Reference number 05052
Price €1,595 per month
Deposit €1,595
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status New for rent
Acceptance By 01 October 2018
Obtainable from 01 October 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Surfaces and content
Effective area 108 m²
Content 280 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Near public transport
Near school
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1

Definition

Gemeubileerd 3-kamerappartement met parkeerplaats en wijnkelder.

Driekamerappartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer met halfopen keuken, balkon, parkeerplaats, ruimte voor wijnopslag in de gemeenschappelijke wijnkelder en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling
Begane grond: bellentableau met video/intercominstallatie , brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.

1ste verdieping
Appartement
Hal met separaat toilet, badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel. Toegang tot de 2 slaapkamers, woonkamer en de technische ruimte.

Technische ruimte met wasmachine en droger. In deze technische ruimte bevinden zich tevens de ventilatiebox met warmteterugwinning en de warmtewisselaar ten behoeve van centrale verwarming en warm tapwater.

De woning beschikt over 2 slaapkamers. Beide gelegen aan de voorzijde van het appartement.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast en vriezer, vaatwasser, combi-oven en kookplaat.
De gehele woning is voorzien van een houten vloer en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon op het westen.

Er is ruimte gereserveerd voor het aanleggen van uw eigen wijnvoorraad in de wijnkelder.

Het Paleiskwartier

De ligging is uniek, het Paleiskwartier grenst aan het historische centrum van ’s-Hertogenbosch, dichtbij de natuur en op loopafstand van het Centraal station. Kortom een zeldzame combinatie van het comfort van nieuwbouw en de sfeer van een historische binnenstad om de hoek.
De westzijde van het Centraal station in 's-Hertogenbosch is de afgelopen jaren veranderd in een levendig, nieuw stadscentrum.

Typerend voor de wijk is het comfort, de privacy, het rustgevende groen en de centrale waterpartij. De vijver wordt het bruisende hart. Daar komen allerlei publieks-voorzieningen zoals winkeltjes, terrasjes en sportvoorzieningen. Onder het waterbassin is een openbare parkeergarage voor circa 1.070 auto’s. Uitstekende bereikbaarheid, één van de voordelen van het Paleiskwartier is de goede bereikbaarheid. De wijk ligt direct aan het Centraal Station: het hart van het openbaar vervoer. Bovendien bevinden zich op enkele autominuten de doorgaande randwegen van ‘s-Hertogenbosch.

Wonen heeft in het Paleiskwartier een andere betekenis gekregen. De combinatie van schoonheid, ruimte en luxe maakt wonen tot een bewust beleefde ervaring. De architectuur is opvallend en divers. De verwachting die door de bijzondere buitenkant wordt gewekt, wordt binnen waargemaakt.

In het Paleiskwartier ben je om te wonen, werken, studeren, winkelen en ontspannen. Er is altijd wat te doen. Bovendien bevindt de gezellige historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch zich praktisch om de hoek. Naar de film, een terrasje pakken, winkelen, het café induiken of lekker uit eten gaan: de binnenstad is altijd dichtbij!

Minimale huurperiode 12 maanden
Woning wordt gemeubileerd opgeleverd
Huurprijs is exclusief electra, water en warmte.

Recently viewed