Tijdelijke huurwoning

 Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte? Dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres. Of u nu woonruimte zoekt voor een stage of ter overbrugging tot uw nieuwe huis klaar is, we hebben een ruim aanbod van diverse huurwoningen. Dit aanbod kunt u direct online bekijken met onze uitgebreide zoekfunctie. Door uw wensen op ons gratis inschrijfformulier aan te geven vindt u makkelijk en snel de tijdelijke woonruimte die uw voorkeur heeft.

Een tijdelijke huurwoning kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Wanneer u uw woning verkocht heeft en er uit moet, maar nog niet uw nieuwe woning kan betrekken, heeft u woonruimte ter overbrugging nodig. HouseHunting biedt zo'n tijdelijke huurwoning, soms al geheel gestoffeerd en gemeubileerd. Een ook wanneer u voor een korte periode werkzaamheden heeft in een ander deel van het land, kan een tijdelijke huurwoning een oplossing zijn. Bij HouseHunting vindt u snel een huurwoning, vaak al binnen een dag. Dus kijkt u snel naar ons aanbod en vind de tijdelijke huurwoning van uw keuze.

Met de wetswijziging van 1 juli 2016, is het voor verhuurders mogelijk om een woonruimte tijdelijk te verhuren. Dit kan tot maximaal 2 jaar. Een ideale situatie wanneer u als huiseigenaar uw woning niet voor onbepaalde tijd wilt verhuren. Tevens een ideale situatie voor de huurder: een huurder kan aangeven de intentie te hebben de woning voor lange tijd te huren, waar de verhuurder akkoord geeft tot 2 jaar aangezien de huurder weer verder wilt zoeken vanuit deze tijdelijk woning. Dit kan zijn omdat de huurder op zoek is naar een koopwoning, of recentelijk qua werk over is geplaatst naar de nieuwe stad. Kortom: er zijn vandaag de dag meerdere manieren om uw woonruimte te verhuren. Verhuren via de leegstandswet? HouseHunting stelt graag een leegstandswetcontract voor u op. Is de huurder een expat, of gaat u als huiseigenaar voor een bepaalde periode naar het buitenland? Dan werken wij met een diplomatenclausule.

Wilt u meer informatie over HouseHunting en haar diensten? Neem contact op met het kantoor bij u in de buurt. Wij staan u graag te woord.