Huurwoning in Amstelveen

Een woning huren in Amstelveen
HouseHunting Amstelveen is de juiste makelaar voor u. Door een groot aanbod van huurwoningen kunnen wij u snel op weg helpen bij uw zoektocht naar een leuke huurwoning in Amstelveen, Haarlem en omgeving. Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen die voor u beschikbaar zijn, kijk op onze website www.househunting.nl voor het actuele aanbod van huurwoningen in . Er zijn geen wachttijden en de website wordt dagelijks up to date gehouden met het laatste nieuwe aanbod van huurwoningen. Staat de juiste huurwoning er niet bij. U kunt op de website een zoekopdracht geven voor de juiste huurwoning of u registreren om op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe huurwoningen.
Amstelveen

Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en zelfs vrijstaande huizen te huur aan. Deze kunnen gestoffeerd als volledig gemeubileerd worden gehuurd. 

Zoekt u woonruimte te huur voor een korte tijdelijke periode? HouseHunting Amstelveen biedt deze ook te huur aan. Het is dan mogelijk om een gemeubileerd appartement te huren. Dit kan al voor een periode vanaf 2 maanden. 

Zoekt u woonruimte voor onbepaalde tijd? HouseHunting Amstelveen verhuurd woningen en appartementen die gestoffeerd en kunnen worden gehuurd. U huurd deze voor minimaal 12 maanden. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 

Voordelen huren via HouseHunting
• flexibele huurperiodes
• Groot aanbod in Noord-Holland
• Luxe instapklare woningen
• Geen wachttijden
• Transparante kosten
• Advies op maat door deskundige adviseurs

Service is het centrale punt van HouseHunting Amstelveen. Wij bieden u een betrouwbaar, open en deskundig advies. Onze makelaar Pieter-Jan de Baat heeft vele jaren ervaring in de financiele sector en staat u persoonlijk te woord  en gaat graag voor u op zoek naar de juiste huurwoning. 

Contactgegevens:

Househunting Amstelveen
Pieter-Jan de Baat
Planetenweg 5
2132 HN Hoofddorp
Tel: +31(0)235563113
Mob: +31 (0)6 20314655