Woning verhuren in Tilburg

 HouseHunting Tilburg is de verhuurmakelaar met het grootste aanbod van huurwoningen binnen Tilburg en in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, als studio's en appartementen. Ook het aanbod gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen binnen de regio Tilburg is groot. 

Het is weer zo ver: uw huurder heeft de huur opgezegd van uw huis, appartement, kamer of studio. De woonruimte komt weer vrij voor in de verhuur. Een hele klus: advertenties plaatsen, voorselecties maken, bezichtigingen plannen, controle van gegevens nieuwe huurder, huurcontracten opstellen, in sommige gevallen leegstandswetvergunning aanvragen. Kortom: u dient veel tijd te steken in het vinden van de geschikte huurder. Een andere optie? Gebruik maken van de diensten van HouseHunting Tilburg! Wij als verhuurmakelaar zijn met onze 10 jaar ervaring gespecialiseerd in het vinden van de geschikte huurder. Niet alleen de marketing is ons bekend, tevens de screening en antecedentenonderzoek naar uw toekomstige nieuwe huurders staat bij ons hoog. Het is ons belang, dat u een geschikte en goede huurder vindt. Dat doet u via ons


Door onze ervaring en ruime kennis van de markt is uw woning bij ons in goede handen. wij zijn altijd zoekende naar de juiste verhouding tussen vraag en aanbod. Hierdoor staan wij garant voor het zo snel mogelijk vinden van een geschikte huurder voor uw woning.


Daarnaast dragen wij, HouseHunting Tilburg, zorg voor;

* Complete selectieprocedure:
Wij zorgen voor een complete selectieprocedure van alle kandidaten, zodat u zeker weet dat uw kamer in goede handen is.
Deze selectie is geheel aangevuld met de door u als verhuurder aangegeven wensen. Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de huurder.

* Afspraak bezichtigingen:
Wanneer aan alle criteria wordt voldaan worden er afspraken gemaakt voor een bezichtiging. We plannen en coördineren de bezichtigingen met de potentiële kandidaten en zijn hierbij zelf aanwezig.
 
* Bespreken huurovereenkomst:
Wij zorgen vervolgens voor het opstellen van de huurovereenkomst en bespreken deze met de kandidaat.

* Sleuteloverdracht:
Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, de afwikkeling van de betaling en de opmaak van het incheckrapport.


Interesse?
Neem vrijblijvend contact met ons op. Naast de verhuur van uw woning, kunnen we het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen, vraag hier ook naar wanneer u contact met ons opneemt.

Maar onze dienst kan nog een stapje verder. Wij kunnen u tevens de huurincasso uit handen nemen, net als het technisch beheer. Wanneer een huurder alsnog de huur niet betaalt, zullen wij direct actie ondernemen. Is er iets stuk in de woning? De huurder zal met onze beheerders contact opnemen en het beheermaatschappij zal er zorg voor dragen dat zaken direct worden opgepakt en gerepareerd. U hoeft zo goed als niks meer te doen wanneer u uw woonruimte via HouseHunting verhuurd en laat beheren.


Contactgegevens:
HouseHunting Tilburg
Willem 2 straat 19
5038 BA  TILBURG
013-3030341
tilburg@househunting.nl

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 18:30 uur
zaterdag van 08:30 tot 13:00 uur