Huurbemiddeling

HouseHunting is een professionele bemiddelaar op de woningmarkt. Wij brengen huurder en verhuurder van een huurhuis, appartement of kamer samen.

Het kan zijn dat u permanente woonruimte te huur heeft of juist tijdelijk verhuur/ Wij willen graag voor u bemiddelen!

Wij bemiddelen in zelfstandige, maar ook voor onzelfstandige wooneenheden en kamers kunt u bij ons terecht.

Een huurbemiddelaar werkt in opdracht van de verhuurder, waar potentiële huurders die inzicht geven in hun financiële achtergrond en kunnen zo een kwalitatief goede huurder leveren.

Wij zijn niet zomaareen makelaarskantoor die achteroverleunend achter ons bureau zitten, wachtend op een woonruimte of huurder. Wij blijven dagelijks op zoek gaan naar leuk en geschikt aanbod binnen de verhuurmarkt. Uiteraard zullen wij voor de verhuurder zorg dragen voor nette huurders. Een screening via HouseHunting is een screening waar u van uit mag gaan dat deze daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Met meer dan 10 jaar werkervaring binnen de verhuurbranche, is HouseHunting een juiste match voor u.

Contact
Heeft HouseHunting Den Bosch uw interesse weten te trekken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden tot ve huren in Den Bosch neem dan vrijblijvend contact op met onze enthousiaste medewerkers.
HouseHunting Den Bosch is op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur via 073-6131322 of kom langs op Emmaplein 2y/2z te Den Bosch.

Joeri van Geene
Emmaplein 2y/2z
5211 VW Den Bosch
T: 073-6131322
F: 073-6136301
E: denbosch@househunting.nl
W: http://www.househuntingden.nl