Huren in Amersfoort

Zoekt u woonruimte in de regio Amersfoort en omstreken neem dan contact met ons op of kijk bij het aanbod op onze website, www.househunting.nl.
HouseHunting Amersfoort biedt huurwoningen aan in verschillende prijsklassen. Het gaat veelal om studentenkamers,  studio's en appartementen. Maar wij beiden ook eengezinswoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen aan. Deze kunnen vaak gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

HouseHunting Huur- en Verhuurprofessionals® is opgericht in 2005. Wij zijn een gerenommeerde franchise-organisatie bestaande uit 19 zelfstandig opererende vestigingen en bemiddelen bij de verhuur en aanhuur van alle soorten woningen en beheren daarnaast een omvangrijke vastgoedportefeuille. HouseHunting beschikt over een enorm netwerk en is dé verhuurmakelaar van Nederland. Wij brengen dagelijks vraag en aanbod bij elkaar. Iedere vestiging beschikt over een exclusief werkgebied en is volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.


Zo goed en snel mogelijk uw wensen verwezenlijken!
Bij HouseHunting Amersfoort streven wij ernaar om zo snel mogelijk een passende woning
te vinden voor onze huurders. Wij kennen de omgeving van binnen en buiten!

Wij hebben o.a. aanbod in:
Amersfoort, Hoogland, Baarn, Bunschoten, Barneveld, Soest, Nijkerk, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude en Eemnes.

HouseHunting Amersfoort biedt u:
• Een kort intake gesprek om u zo goed mogelijk uw wensen in kaart te brengen;
• Een betrokken samenwerking waarbij in goed overleg zo snel mogelijk een woning voor u gevonden wordt;
• Een rechtsgeldige huurovereenkomst door middel van een onderhandeling;
• Een samenwerking met betrouwbare partners conform de juiste procedures.

Wij zullen er tevens zorg voor dragen dat de woning op de juiste wijze wordt opgeleverd. Samen met u lopen wij door de woonruimte heen om zo eventuele gebreken vast te leggen. Wij willen uiteraard voorkomen dat u als huurder aansprakelijk wordt gesteld voor schade die niet aan u verweten kan worden.

Wilt u tevens de goedkoopste deal omtrent het aansluiten van gas, water, elektra, TV en/of internet? Ook dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres. Wij regelen deze zaken voor u! Wij maken het zoeken van een woning en verhuizen een plezierige ervaring voor u.!

Voor al uw vragen kunt u telefonisch bij ons terecht :

HouseHunting Apeldoorn

Utrechtseweg 61
3818 EA Amersfoort