Uw verhuurbemiddelaar in Alkmaar en omgeving!

Als verhuurmakelaar in Alkmaar en omgeving zijn wij volledig op de hoogte wat een huurder en verhuurder wil! Als verhuurbemiddelaar zorgen wij er voor dat u geschikte huurders krijgt. Wij adverteren uw woonruimte op zeer grote schaal en zullen een voorselectie laten plaatsvinden. Wanneer u de beslissing neemt akkoord te gaan met de nieuwe kandidaat-huurder, zullen wij een antecedentenonderzoek laten plaatsvinden. Wij zullen er zorg voor dragen dat wij loonstroken, werkgeversverklaring, arbeidscontracten etc. innen en uiteraard voor u controleren. De bemiddeling zullen wij vanaf de huuropzegging t/m de voorinspectie en sleuteloverdracht verzorgen. Als makelaar zijnde is uw zorg onze zorg! Tevens kunt u van ons als intermediair verwachten dat wij de juiste huurovereenkomsten zullen opstellen.

Wilt u graag meer weten over het verhuren van uw woning, appartement of studio? Of zult u een geschikt huis? Dan bent u bij HouseHunting aan het juiste adres! 
 

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland die in 1974 is opgegaan in de gemeente Zaanstad. Zaandam is, qua aantal inwoners, de grootste plaats binnen die gemeente Zaanstad. Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan. Zaandam heeft 72.500 inwoners en beschikt over twee spoorwegstations: Station Zaandam en Station Zaandam Kogerveld.
Geschiedenis van Zaandam

Zaandam is in 1811 ontstaan door samenvoeging van de plaatsen Oostzaandam, dat deel uit maakte van de gemeente Oostzaan, en Westzaandam, dat deel uitmaakte van de Banne Westzaan. Bij Keizerlijk Decreet van 21 oktober 1811 werd Zaandam door keizer Napoleon Bonaparte per 1 januari 1812 verheven tot stad. Zaandam en de Zaanstreek zijn nauw verbonden met de bedrijvigheid gesitueerd aan de oevers van de rivier de Zaan. Van oudsher hebben hier diverse soorten industrie en vooral de voedingsmiddelenindustrie hun vestigingsplaats gekozen.Bezienswaardigheden in Zaandam

De Zaanse Schans is een buurtje in Zaandam, gelegen aan de Zaan. Het is een bekende openluchtattractie met jaarlijks ongeveer 900.000 bezoekers. Formeel is het geen museum. Het is wel opgezet met de bedoeling het historisch erfgoed te bewaren. Op de Zaanse Schans bevind zich ook het Zaans Museum. Dit museum bevat cultuurhistorische en streekgebonden collecties over woon- en industriële cultuur van de Zaanstreek. Naast het Zaans Museum heeft Koningin Beatrix in 2009 het Verkade Paviljoen geopend.


Musea in Zaandam

- Het Zaans Museum
- Het Tsaar Peterhuisje
- Het Verkade Museum

Parken in Zaandam

- Volkspark
- Vijfhoekpark
- Burgemeester in 't Veld park
- Jagersveld