Huren in Noord Holland Noord

Zoekt u woonruimte, of heeft u woonruimte te huur in de regio Noord-Holland Noord neem dan contact met ons op of kijk bij ons aanbod. Househunting biedt huurwoningen aan in allerlei prijsklassen, zowel studentenkamers, studio's als appartementen. Maar ook gezinswoningen, hoekwoningen, twee onder een kap en vrijstaande huizen. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Zo goed en snel mogelijk uw wensen verwezenlijken!
Bij HouseHunting Noord-Holland Noord streven wij ernaar om zo snel mogelijk een passende woning
te vinden voor onze huurders. Wij kennen de omgeving van binnen en buiten.

HouseHunting Noord-Holland Noord biedt u:

• Kort intakegesprek om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
• Betrokken samenwerking waarbij in goed overleg zo snel mogelijk een woning voor u wordt gezocht.
• Door onderhandelingen op u afgestemde huurovereenkomst.
• Samenwerking met betrouwbare partners volgens de juiste procedures.

Onze dienst houdt natuurlijk niet op bij het verhuren van uw woning en de screening jegens uw nieuwe huurder. Ook voor beheer bent u bij HouseHunting aan het juiste adres! Als makelaar zijnde kunt u bij ons terecht voor het verhuren van uw woonruimte maar tevens het laten beheren. Wij hebben 2 diensten waar u gebruik van kan maken:

* Financieel beheer
* Technisch beheer

Bij het financieel beheer zullen wij er zorg voor dragen dat de huurpenningen maandelijks worden afgeschreven bij uw huurder. Wanneer een huurder niet betaalt, zullen wij er zorg voor dragen dat het huurbedrag alsnog wordt geïncasseerd. 

Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan neemt u tevens het Technisch beheer. Wanneer er zaken defect zijn en gerepareerd dienen te worden, zullen wij er zorg voor dragen dat deze problemen worden opgelost!

Voor al uw vragen kunt u gedurende openingstijden telefonisch bij ons terecht op telefoonnummer:  +31(0)229-745028