Woningen gezocht in Nieuwegein en Utrecht

Wij zijn altijd op zoek naar huurwoningen in Utrecht en omgeving:

Nieuwegein
Voor een betrouwbare expat zijn wij op zoek naar een gemeubileerde woning in Nieuwegein met 4 slaapkamers voor de maand juni. Huurprijs in overleg. Kent u of heeft u voor 1 maand een gemeubileerde woning te huur in Nieuwegein, neem dan contact op met HouseHunting Utrecht.

Utrecht (centrum)
Voor een verschillende expats zijn wij per direct op zoek naar huurwoningen in of nabij het centrum van Utrecht. 1 of 2 slaapkamers met een huurprijs tussen de 1000-1200 euro excl. g/w/l. Kent u of heeft u een woning te huur, neem dan contact op met HouseHunting Utrecht

Hebben wij momenteel niet de expat die op zoek is naar een woning die overeenkomt met die van u? Wij bieden de woning graag aan. Dagelijks ontvangen wij telefoontjes en e-mails van expats en relocation bureaus. Het verhuren aan expat wordt door verhuurders als zeer positief benaderd. De huurders zijn in de regel hoog opgeleide huurders, netjes, degelijk en welbespraat. Wilt u ook genieten van een expat huurder? Meldt uw woning aan bij HouseHunting verhuurmakelaar en wij gaan direct voor u aan de slag!

Voor meer infoamtie neem contact op met HouseHunting Utrecht. +31(0)30-721 0909