Goedkoopste van allemaal

Zit u om wat voor reden dan ook met (tijdelijk) ruimtegebrek voor de opslag van uw spullen? Dan biedt HouseHunting West Brabant uitkomst.

Nabij Bergen op Zoom(Oud-Vossemeer) beschikken wij over een moderne, goed geïsoleerde loods. Onder prima klimatologische omstandigheden kunnen particulieren en bedrijven hun spullen voor korte of langere tijd opslaan een één of meerdere containers.

Dit zijn mooie nieuwe units voorzien van een houten vloer en ventilatieroosters met een inhoud van maar liefst 38 m3 die uitermate geschikt zijn voor de opslag van bijvoorbeeld uw inboedel, hobbymateriaal of seizoensmachines waarvoor u thuis geen plaats heeft.

Voor ondernemers hebben wij ook enkele opslagunits op een buitenterrein. Deze zijn uitermate geschikt als opslagmagazijn met een grijpvoorraad van courante onderdelen of producten of het achter slot en grendel stallen van kostbaar (hand)gereedschap. Alle units zijn voorzien van degelijk hang- en sluitwerk en stevig hangslot.

De huurder is verplicht het ter stalling aangeboden object WA-, en/of casco te verzekeren.     

Uiteraard helpen wij u niet alleen bij uw ruimtegebrek. Het verhuren, aanhuren en beheren van woonruimtes is hetgeen dat door ons bloed stroomt! Sinds kort zijn we tevens uw verkoopmakelaar. Kortom: Bij HouseHunting makerlaardij bent u bij het juiste adres wanneer het om uw woonruimte gaat.

Met meer dan 10 jaar ervaring als makelaar, kennen wij de kneepjes van het vak. Het vinden van een huurder is vandaag de dag niet zo lastig. Het vinden van een geschikte huurder: daar gaat meer werk in zitten. Veel huiseigenaren verkijken zich wanneer het aankomt op de tijd dat het in beslag neemt. Zodra de huurder is gevonden, is de vraag of deze huurder voldoet aan bepaalde wensen. Het opvragen van loonstroken, werkgeversverklaringen, geen schuldverklaring van de vorige verhuurder, uittreksel van bevolkingsregister en overige zaken nemen veel tijd in beslag. Uiteraard is het tevens van belang dat deze gegevens gecontroleerd worden. Wanneer dit achter de rug is, dient een huurovereenkomst te worden opgesteld en de betalingen te worden gedaan. U merkt het al: het is niet zomaar iets, het verhuren van uw woonruimte. Vandaar dat wij u graag volledig ontzorgen!