Our offices

Here you can find our offices. Contact the office you would like to speak, so we can help you quickly!
HouseHunting Almere

HouseHunting Almere

Bakkenzuigerstraat 82 1333 HA ALMERE

HouseHunting Almere: dé verhuurmakelaar van Flevoland!

Vandaag de dag is klantgerichtheid het centrale punt van HouseHunting Almere. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het tegenwoordig is om een geschikte woning te vinden. Daarom bieden wij u betrouwbaar, open maar vooral deskundig advies. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in expat housing.

Met de nodige ervaring zijn wij de juiste match wanneer het aankomt op het huren en verhuren van woonruimtes.

Wij hebben een dynamisch aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in Flevoland. Wij bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen en vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd. Ziet u de ideale woning niet in het aanbod staan? Geen zorgen, neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Overweegt u zelf een woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden.

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een speciale service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar u het beste van dienst zijn. Om de expat zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u van de volgende diensten gebruik maken:

  • Hulp bij de zoektocht van de juiste woonruimte
  • Gehele afhandeling van de bemiddeling. Hetgeen wat o.a. hieronder valt is een verhuisbuis, aansluiten van gas, water en elektra, hulp bij het openen van een Nederlandse bankrekening etc.
  • Hulp bij huren van witgoed
  • Gebruik van schoonmaakbedrijf en/of schilder

Er is een mogelijkheid om ons in te schakelen indien de expat van het vliegveld gehaald dient te worden. Kortom: all-round service op maat!

Recently viewed