Our offices

Here you can find our offices. Contact the office you would like to speak, so we can help you quickly!
HouseHunting Maastricht

HouseHunting Maastricht

Statensingel 164-A 6217 KJ MAASTRICHT
HouseHunting Maastricht en omstreken:
Als verhuurmakelaar zijn wij actief in de regio Maastricht, maar ook de gemeenten Valkenburg, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

U bent op zoek naar een woning?
Wij helpen u graag met het zoeken naar een geschikte woonruimte in Maastricht en het heuvelland. Graag bespreken wij met u de wensen van de woonruimte. Vervolgens bekijken wij samen diverse mogelijkheden totdat wij de woning in de regio Maastricht en het Heuvelland naar uw zin hebben gevonden. Schrijf u in om uw wensen kenbaar te maken. Wij zullen dan zeer spoedig met u contact opnemen welke woningen wij u kunnen laten zien.

Woning verhuren?
Heeft u tijdelijk of permanent een woning, appartement of kamer beschikbaar? Wij zijn doorlopend op zoek naar woonruimte voor onze kandidaat-huurders en willen uw woning graag aanbieden. Uw vastgoed kan permanent, tijdelijk of via de Leegstandswet worden verhuurd.
Het verkopen van uw woning gaat niet zoals gehoopt?
De leegstandswet is de oplossing. Door middel van de leegstandswet kunt u, terwijl de woning te koop blijft staan, een woning tijdelijk verhuren. Zo voorkomt u dubbele lasten en wellicht stijgt de waarde van de woning in de komende jaren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uw woning laten beheren?
U heeft een woning voor verhuur maar wilt het beheer graag uitbesteden dan kunnen wij u hiervoor een passende oplossing bieden, voor huurincasso maar ook voor het totale beheer. Indien u het beheer zelf uitvoert houd rekening met de eventuele nadelige fiscale gevolgen.

Recently viewed