Our offices

Here you can find our offices. Contact the office you would like to speak, so we can help you quickly!
HouseHunting 's-Hertogenbosch

HouseHunting 's-Hertogenbosch

Stationsweg 22 5211 TW 'S-HERTOGENBOSCH
HouseHunting 's-Hertogenbosch is een nuchter kantoor! Een makelaar waar u en uw wensen op gebied van huren, verhuren en beheer van woonruimte centraal staan. Waar een team van enthousiaste medewerkers voor en achter de schermen doet wat nodig is om u perfect van dienst te kunnen zijn.

’s-Hertogenbosch, of ook wel Den Bosch genoemd, is een heerlijke stad om te wonen. De wereldberoemde Sint Jan Kathedraal, het oergezellige marktplein in het hart van de stad, de vele wandelmogelijkheden in het natuurpark Bossche Broek, de betoverende middeleeuwse kanalen, de gezellige winkelstraten, unieke boetiekjes en niet te vergeten de bourgondische cafés en restaurants van de stad. Dat is ’s-Hertogenbosch!
Wil jij in ’s-Hertogenbosch wonen? Bekijk ons aanbod!

Huurwoningen in en om 's-Hertogenbosch
Bent u op zoek naar appartement, hoekhuis, studio, studentenkamer, vrijstaande villa, of gezinswoning? Lekker centraal wonen in het gezellige, altijd bruisende en karakteristieke centrum. Of ben je juist op zoek naar de rust en ruimte van een populaire woonwijk of typisch Brabants dorp in de regio? Bij Househunting 's-hertogenbosch vind u een breed aanbod huurwoningen in alle prijsklassen. Zowel in ‘s-Hertogenbosch als in omliggende gebieden van Den Bosch zoals: Schijndel, Boxtel, Vught, Veghel, Uden, Oss, Waalwijk, Zaltbommel, Vlijmen, Kerkdriel, Rosmalen, Den Dungen, Hedel, Sint- Michielsgestel, Berlicum, Heusden en Drunen.


WAAR PRECIES?
Het kantoor is zeer centraal gelegen op 100 meter van het centraal station. U bent van hartelijk welkom om de mogelijkheden en het aanbod te bekijken.

Recent listings of HouseHunting 's-Hertogenbosch

Specials

Recently viewed