Our offices

Here you can find our offices. Contact the office you would like to speak, so we can help you quickly!
HouseHunting Apeldoorn

HouseHunting Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41 7333 NR APELDOORN
HouseHunting Apeldoorn, is uw vastgoed partner in de regio Stedendriehoek Gelderland (regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen).
U kunt bij ons terecht voor beheer, huur, verhuur, aanhuur, maar ook koop, verkoop en aankoop.

Het begrip "SERVICE" staat in ons brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven.  Wij onderscheiden ons door onze inzet, deskundigheid, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die we niet kunnen nakomen.

Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in allerlei prijsklassen in en bieden zowel appartementen, als studio's, gezinswoningen, recreatiewoningen en zelfs vrijstaande huizen aan. Deze kunnen gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Overweegt u zelf een woning te verhuren?
Voordat wij voor u aan het werk gaan, maken wij allereerst vrijblijvend een afspraak om kennis met u te maken.  Tijdens dit gesprek staan uw wensen centraal en zullen wij gezamenlijk de mogelijkheden bespreken om tot een snelle verhuur te komen.  Daarnaast zullen wij u adviseren over de huurprijs en nemen wij foto’s voor de presentatie van uw woning.

U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen via de website.

Voor expats en relocationbureau's hebben wij tevens een all-round service! Wij kunnen als aanhuurmakelaar u het beste van dienst zijn.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!

Recently viewed