Een woning verhuur en/of vindt je het snelst bij HouseHunting, uw aanhuurmakelaar!

In een markt waarbij snelheid en kennis van de lokale markt van belang is kan ondersteuning vanuit HouseHunting als aanhuurmakelaar het verschil voor je maken! Op onze website hebben wij een ruim aanbod van woningen en begeleiden u graag bij het zoeken van een geschikte ruimte.

 

Omdat wij zo transparant en gestructureerd mogelijk te gaan hanteren wij 6 stappen vanaf het eerste contactmoment tot aan het overdracht, deze zijn:

1.    Een intake gesprek, het gezamenlijk afstemmen van je zoekopdracht
We beginnen met de woonruimte zelf, wat past bij je en wat juist niet? We stemmen de bandbreedte van de huurprijs af en de duur van huurperiode. Daarnaast kijken we naar praktische zaken als gewenste faciliteiten en de juiste woonomgeving.

2.    Optimaliseren van jouw aanhuur dossier
In verband met meer vraag dan aanbod van huurwoningen, is het belangrijk om aan de verhuurder/eigenaar inzichtelijk te maken wat jouw huidige situatie is. Hiervoor maken we een goede dossier die alle belangrijke facetten toont, zoals inkomen, werk, gezinssituatie, woonwensen en aanleiding tot huren. Dit zorgt voor snelheid en duidelijkheid, welke de kans vergroot op het huren van jouw ideale woning!

3.    Het bezichtigen
We gaan met je agenda van de komende weken van start en zorgen dat we bezichtigingen inplannen voor woningen die bij de woonwensen passen. Kan je er niet bij zijn? Wij maken graag gebruik van videobellen zodat je de woning alsnog kunt zien.


 

4.    Advies en contract
De makelaar van HouseHunting Almere geeft advies inzake de huurprijs van het huis en pakt de onderhandelingen op. Daarnaast kijken we mee met het contract en beoordelen we deze.

 

5.    De overdracht
Op het moment van sleuteloverdracht gaan we met je mee en zorgen we voor een inspectierapport met foto’s voor in het dossier. Dit om de staat ten tijde van overdracht vast te leggen en ervoor te zorgen dat je na afloop van de huurperiode de woning weer uit kunt zonder zorgen.

 

6.    Overige bijbehorende diensten
Ga je bijna verhuizen en ben je druk met alle voorbereidingen? Dan kan je het vergelijken van contracten voor gas, water, elektra, tv, internet en verzekeringen kosteloos bij ons neerleggen. We zorgen voor een offerte binnen 24 uur, waarmee direct al je faciliteiten geregeld zijn.

 

Neem vandaag nog contact op via 036 – 44 00 209 of bezoek ons kantoor!