verkoop makelaar waterweg

HouseHunting Waterweg te Maassluis is uw betrouwbare en betrokken makelaar voor de gemeenten Maassluis, Vlaardingen, Midden Delfland en het westland. Met een klantgerichte en deskundige aanpak in de regio kunnen wij tegen een concurrerend en aantrekkelijk vast tarief de verkoop van uw woning realiseren.

 Middels een vrijblijvend gesprek bij uw thuis willen wij graag uitgebreid informeren met betrekking tot de verwachte opbrengst van uw woning, de professionele presentatie van uw woning  en andere middelen die zullen worden ingezet om een snelle en voor u een maximaal resultaat verkoopresultaat te realiseren!

Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste en meest bekende websites van Nederland, te noemen Funda en facebook.

HOUSEHUNTING Waterweg is sterk vertegenwoordigd in diverse regio’s in Nederland. HOUSEHUNTING Waterweg heeft een groot netwerk van kopers dat op zoek is naar koopwoningen.  Via dit netwerk vinden wij altijd de geschikte koper voor uw woning. 

HOUSEHUNTING Waterweg werkt met vaste courtages, ongeacht de opbrengst van uw woning.

HOUSEHUNTING Waterweg  is er altijd met raad en woord om u te begeleiden in het gehele verkoopproces. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het transport van uw woning bij de notaris.

Betrokken, persoonlijk, ruime kantoortijden en zoveel mogelijk ontzorgen zijn de specifieke kernpunten van onze dienstverlening.

Voor vrijblijvend advies: Neem contact op met ons kantoor.

Contactgegevens:

HOUSEHUNTING Waterweg

Kirsten van der Have

Koningshoek 92304 (op Terrein Tinqstation)

3144 BA  MAASSLUIS

M:06 - 43830088

kirstenvdhave@househunting.nl