Woning aanhuren in Apeldoorn

We hebben een ruim aanbod op onze website, maar soms zit er net niet tussen waar je naar op zoek bent. Ook kan het zijn dat je al een periode op zoek bent naar een geschikte woning, maar dat je vaak net te laat bent om in aanmerking te komen voor de woning. Of dat je in verband met werk niet voldoende tijd hebt om goed te zoeken en te kunnen bezichtigen. 

In een markt waarbij snelheid en kennis van de lokale markt van belang is kan ondersteuning vanuit HouseHunting als aanhuurmakelaar het verschil voor je maken! 

Zoekopdracht woonruimte bij HouseHunting Apeldoorn 

Hoe gaan wij te werk? 

Het intake gesprek 

Uw “thuis-gevoel” is de basis van uw geluk, het is dus belangrijk om te weten met wie u in zee gaat. Daarom maken wij graag een vrijblijvende afspraak om kennis te maken, het uitgangspunt tijdens dit gesprek zijn uw wensen! Daarna stellen wij aan de hand van uw wensen de mogelijkheden voor. 

Uw aanhuurdossier In de huidige markt van huurwoningen is er vraag dan aanbod van huurwoningen, het is daarom belangrijk om aan de verhuurder / eigenaar inzichtelijk te maken wat uw huidige situatie is. Wij stellen voor en samen met u een goed dossier samen die alle belangrijke facetten toont, zoals inkomen, werk, gezinssituatie, woonwensen en aanleiding tot huren. Dit zorgt voor snelheid en duidelijkheid, dat de kans vergroot op het huren van uw ideale woning! 

Bezichtigen van uw nieuwe thuis We gaan voor u de woningen selecteren die overeenkomen met uw mogelijkheden en wensen, waarna wij aan de hand van uw agenda bezichtigingen inplannen. Gezamenlijk zullen wij de woningen dan gaan bezichtigen. Kunt u er door een te volle agenda persoonlijk niet bij zijn? Dan bieden wij u de mogelijk de woning te bezichtigen middels video bellen(via Skype, Facetime etc.) 

Advies en contract HouseHunting Apeldoorn geeft u advies omtrent de huurprijs van de te potentiele woning en onderhandeld namens u met de eigenaar van de woning. Daarnaast beoordelen wij de huurovereenkomst en geven u tips. 

Uw nieuw thuis! Op het moment van sleuteloverdracht gaan we met u mee en zorgen we voor een inspectierapport met foto’s voor in uw aanhuurdossier. Dit om de staat ten tijde van overdracht vast te leggen en ervoor te zorgen dat u na afloop van de huurperiode de woning weer uit kunt zonder zorgen. 

Overige bijbehorende diensten Gaat u bijna verhuizen en bent u te druk met alle voorbereidingen? Dan kunt u ons inschakelen voor het vergelijken van contracten voor gas, water, elektra, tv, internet en verzekeringen. Dit bieden wij u kosteloos aan. We zorgen voor een offerte binnen 24uur, waarmee direct al uw faciliteiten geregeld zijn. 

Bent u geïnteresseerd? 

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Wij zijn u graag van dienst.

Maarten Pieter Pijpers

HouseHunting Apeldoorn

Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen
T: 
+31(0)55-4400227
M: +31(0)6-40731416