Appartement huren in Groningen

Groningen is een fantastische stad met geweldig veel voorzieningen.

Niet voor niets is Groningen in 2017 uitgeroepen tot de leukste studentenstad van Nederland!

 

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat het lastig is om in Groningen een huurwoning te vinden.

De vraag naar huurwoningen is nu eenmaal groter dan het aanbod.

Misschien heeft u zich al ingeschreven bij allerlei websites waar u maandelijks moet betalen om het aanbod te ontvangen,  vaak zonder resultaat? Of u reageert steeds op een huurwoning maar is een ander u steeds voor?

Neem dan eens contact op met Househunting Groningen.

 

Househunting is een landelijke verhuurorganisatie met inmiddels 16 vestigingen in Nederland en dit aantal groeit nog steeds.

Onze huurwoningen vindt u niet alleen op www.househunting.nl maar ook op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast plaatsen wij ons aanbod op vele andere websites zoals www.pararius.nl, www.funda.nl en www.jaap.nl.

Inschrijven doet u eenvoudig op onze website. Voor de verwerking van de inschrijving brengen wij eenmalig € 35,- in rekening. De betaling doet u eenvoudig via Ideal.Bij een succesvolle bemiddeling betaalt u geen bemiddelingskosten.

 

Is er op dit moment geen geschikte huurwoning in ons aanbod beschikbaar?Schakel ons dan in als aanhuurmakelaar.

Bij een aanhuuropdracht gaan wij actief voor u op zoek naar een huurwoning. Dit scheelt u veel tijd en moeite. Wij maken de afspraak met de verhuurmakelaar en begeleiden u tijdens de bezichtiging. Hierbij adviseren wij u over zaken als de huurprijs, staat van onderhoud en de verhuurvoorwaarden.Dit doen wij op basis van no cure no pay. Vindt u elders een huurwoning en wilt u de aanhuuropdracht intrekken?  Geen probleem, u kunt de opdracht ten allen tijde kostenloos beëindigen.  Uitsluitend bij een geslaagde bemiddeling betaalt u een vergoeding.

 

Door kennis van de lokale markt, ons uitgebreide netwerk en een goede relatie met andere verhuurkantoren is de kans groot dat wij wel de woning kunnen vinden die u zoekt.Wij gaan voor maximale klanttevredenheid,  u bent tenslotte ons beste ambassadeur!

 

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende de afspraak.

Wij zijn u graag van dienst.