woning verhuren in eindhoven

UW WONING VERHUREN IN EINDHOVEN

Het verhuren van uw woning (en) of appartement is een serieuze aangelegenheid, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staat. Bij HouseHunting Eindhoven bent u aan het juiste adres voor het verhuren van een appartement, (tweede) woonhuis of ander soort woning. HouseHunting is al meer dan 10 jaar een hoogwaardige verhuurmakelaar voor de verhuur van huizen. De makelaars hebben jarenlange ervaring en zullen zorgen voor een uitstekende huurder voor uw pand. 

Uw appartement verhuren in Eindhoven

Waar begint u met de verhuur van uw woning, kamer of appartement? HouseHunting Eindhoven helpt u op weg,  u zult een aantal zaken goed moeten vastleggen. Welke huurprijs wilt u vragen, en welke minimale of maximale huurtermijn houdt u aan? Op HouseHunting.nl  bieden wij  uw woning of appartement te huur aan. Wij zorgen voor een goede online presentatie, meestal incombinatie met een youtube video. Wij verhuren voornamelijk aan expats die zo een goed beeld hebben van uw pand. Huurders kunnen hier op reageren. Meestal gebeurt dit al binnen enkele minuten na de online plaatsing.

Hulp bij verhuur

Wilt u een goed rendement en de woning zorgeloos verhuren, dan kunt u het beste HouseHunting in de arm nemen. Naast advies en waardebepaling van uw huis, zorgen wij ook voor screening van nieuwe huurders. Zo geeft dit meer zekerheid op een betrouwbare verhuur. Via househunting kunt u uw woning verhuren aan expats. www. househunting.nl is een website gericht op expats, welke vaak een stabiele inkomen en tijdelijk verblijven in Nederland. Daarnaast kunt u uw appartement ook aan HouseHunting Eindhoven verhuren, wij zorgen ervoor dat u elke maand op de 1e van de maand de huur ontvangt en wij nemen het risico van leegstand. 

Ook kunt u uw pand in beheer geven, househunting eindhoven zorgt dan voor de huurincasso, huur verhoging en het technisch onderhoud.

Handig om te weten: wetten en regels

Er is een aantal wetten  waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u gaat verhuren. Tevens heeft u te maken met lokale regelgeving. Zo stelt de gemeente Eindhoven eisen aan kamerverhuur. Ook is het slim om een huurcontract op te stellen voor de huurder. Er zijn verschillende regels voor short stay en long stay verhuur, die ook weer per stad uiteen lopen. Ook moet u vooraf bepalen hoe lang u de woning wilt verhuren, er gelden huurbeschermings regels voor de huurder. 

 

Neem vrijblijvend contact op met Mark of Roy Boudewijns voor een vrijblijvend goed advies.

U kunt langs komen op ons kantoor gelegen aan;

HouseHunting Eindhoven

Tongelresestraat 1425613 DPEINDHOVEN