verkoop makelaar Krimpenerwaard

HouseHunting Krimpenerwaard/Capelle is uw betrouwbare en betrokken makelaar voor de gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. Met mijn jarenlange ervaring en bekendheid met de vastgoedmarkt in de regio kan ik tegen een concurrerend en aantrekkelijk vast tarief de verkoop van uw woning realiseren.

 Middels een vrijblijvend gesprek bij uw thuis wil ik u graag uitgebreid informeren met betrekking tot de verwachte opbrengst van uw woning, de professionele presentatie van uw woning  en andere middelen die zullen worden ingezet om een snelle en voor u een maximaal resultaat verkoopresultaat te realiseren!

Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste en meest bekende websites van Nederland, te noemen Funda, Jaap, Huislijn en Huizenzoeker.

HOUSEHUNTING Krimpenerwaard/Capelle is sterk vertegenwoordigd in diverse regio’s in Nederland. HOUSEHUNTING Krimpenerwaard/Capelle heeft een groot netwerk van kopers dat op zoek is naar koopwoningen.  Via dit netwerk vinden wij altijd de geschikte koper voor uw woning. 

HOUSEHUNTING Krimpenerwaard/Capelle werkt met vaste courtages, ongeacht de opbrengst van uw woning. U betaald, in vergelijk met de meeste andere makelaars geen opstartkosten, deze zijn verwerkt in het tarief.

NO CURE-NO PAY: mocht ik voor u woning binnen 4 maanden na start verkoop geen geschikte koper hebben gevonden kunt u kosteloos en zonder verdere verplichtingen uw verkoopopdracht intrekken.

HOUSEHUNTING Krimpenerwaard/Capelle is er altijd met raad en woord om u te begeleiden in het gehele verkoopproces. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het transport van uw woning bij de notaris.

Betrokken, persoonlijk, ruime kantoortijden en zoveel mogelijk ontzorgen zijn de specifieke kernpunten van onze dienstverlening.

Voor vrijblijvend advies: Neem contact op met ons kantoor.

 

Contactgegevens:

HOUSEHUNTING Krimpenwerwaard/Capelle

Henny Boers

Kantoor adres; 

Van Eijcklaan 3 

2923 AH Krimpen aan den IJssel

hennyboers@househunting.nl