Aanhuurmakelaar HouseHunting

  

We hebben een ruim aanbod op onze website, maar soms zit er net niet tussen waar je naar op zoek bent. Ook kan het zijn dat je al een periode op zoek bent naar een geschikte woning, maar dat je vaak net te laat bent om in aanmerking te komen voor de woning. Of dat je in verband met werk niet voldoende tijd hebt om goed te zoeken en te kunnen bezichtigen. 

In een markt waarbij snelheid en kennis van de lokale markt van belang is kan ondersteuning vanuit HouseHunting als aanhuurmakelaar het verschil voor je maken! 

Zoekopdracht woonruimte bij HouseHunting ‘t Gooi

De stappen van een Zoekopdracht bij HouseHunting ’t Gooi:

Een intake gesprek, het gezamenlijk afstemmen van je zoekopdracht
We beginnen met de woonruimte zelf, wat past bij je en wat juist niet? We stemmen de bandbreedte van de huurprijs af en de duur van huurperiode. Daarnaast kijken we naar praktische zaken als gewenste faciliteiten en de juiste woonomgeving.

Optimaliseren van jouw aanhuur dossier
In verband met meer vraag naar dan aanbod van huurwoningen, is het belangrijk om aan de verhuurder / eigenaar het inzichtelijk te maken wat jouw huidige situatie is. Hiervoor maken we een goed dossier die alle belangrijke facetten toont, zoals inkomen, werk, gezinssituatie, woonwensen en aanleiding tot huren. Dit zorgt voor snelheid en duidelijkheid, welke de kans vergroot op het huren van jouw ideale woning!

Het bezichtigen
We gaan met je agenda van de komende weken van start en zorgen dat we bezichtigingen inplannen voor woningen die bij de woonwensen passen. Kan je er niet bij zijn? Dan kunnen wij gaan kijken en eventueel gebruik maken van videobellen zodat je de woning alsnog kan zien. 

Advies en contract
De makelaar van HouseHunting ’t Gooi geeft advies inzake de huurprijs van de te huren woning en pakt de onderhandelingen voor je op. Daarnaast kijken we mee met het contract en beoordelen we deze.

De overdracht
Op het moment van sleuteloverdracht gaan we met je mee en zorgen we voor een inspectierapport met foto’s voor in je dossier. Dit om de staat ten tijde van overdracht vast te leggen en ervoor te zorgen dat je na afloop van de huurperiode de woning weer uit kunt zonder zorgen.

Overige bijbehorende diensten
Ga je bijna verhuizen en ben je druk met alle voorbereidingen? Dan kan je het vergelijken van contracten voor gas, water, elektra, tv, internet en verzekeringen kosteloos bij ons neerleggen. We zorgen voor een offerte binnen 24uur, waarmee direct al je faciliteiten geregeld zijn. 

Amando Kuiper

HouseHunting ‘t Gooi

Boerhaavelaan 1

1401 VR Bussum

T +31 (0)35 440 02 10

M +31 (0)6 207 005 63 

E akuiper@househunting.nl

W www.househunting.nl