Woonruimte verhuren in Vaals

Verhuurmakelaar HouseHunting Maastricht

HouseHunting Maastricht is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in de regio Vaals. Met ervaring in de verhuurmarkt, kennis van de lokale markt en de focus op service, helpen wij u aan geschikte huurder. HouseHunting Maastricht legt de focus op het verhuur van studio’s, appartementen, woningen. Als verhuurmakelaar in Vaals treden wij op namens de verhuurder en begeleiden wij het huurtraject van begin tot eind.

Verhuren in Vaals

Bent u als verhuurder op zoek naar een huurder voor uw onroerend goed in de gemeente Vaals? Of het nu gaat om een studentenkamer, studio, appartement of volledige huurwoning; De makelaars van HouseHunting Maastricht helpen u met het vinden van de juiste huurder.

Welke huurder is geschikt?

Veel verhuurders weten dat het vinden van een huurder niet ingewikkeld is, het vinden van de juiste huurder is daarentegen vaak een grotere opgave. Wij helpen u met het bepalen van de juiste doelgroep voor uw onroerend goed en stellen in samenspraak met u een duidelijk zoekprofiel op. Ons klantenbestand van kandidaat-huurders is als volgt op te delen:

Expats

Zuid-Limburg kent een belangrijke expat-markt. Rondom de gemeente Vaals zijn veel grote bedrijven gevestigd die werknemers uit binnen- en buitenland aantrekken. Met name de buitenlandse werknemers, met veelal kortlopende contracten (<1 jaar), vormen een belangrijke markt voor verhuurders in Zuid-Limburg.

Starters (alleenstaand of koppel)

Ook kent Zuid-Limburg een grote groep starters. Jong, veelal afgestudeerd en voorzien van een stabiel inkomen. Deze groep huurders vormt een belangrijk deel van ons klantenbestand. Woningen in de kleinere plaatsen rondom Maastricht, zoals de gemeente Vaals zijn zeer populair.

 

Het verhuren van uw onroerend goed

Leegstand is voor iedere verhuurder ongewenst. Wij zetten ons vanaf het begin van het huurtraject zo goed mogelijk in, om uw kamer, studio of appartement zo spoedig mogelijk weer verhuurd te krijgen.

Woningopname en adverteren

Uw woning wordt door ons opgenomen (afmetingen, foto’s, belangrijke kenmerken) en geven u aan de hand hiervan, advies over de huurprijs.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een profiel op voor uw ideale huurder. Vervolgens stellen wij een advertentie (inclusief foto’s) op en plaatsen deze op alle relevante websites. Wij maken een selectie van kandidaat-huurders en bezichtigen met de potentiele huurders uw woning. 

Geschikte huurder gevonden

Wanneer wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, voeren wij een screening uit. Wij verifiëren de identiteit van potentiele huurder, inkomensverklaring van werkgever(s), het huurdersverleden van de potentiele huurder en eventueel extra documenten indien dit noodzakelijk is.

Opstellen huurcontract en oplevering

Wij incasseren de eerste huurpenningen en de borgsom, stellen de huurovereenkomst op en zorgen voor een correcte ondertekening. Tot slot voeren wij de oplevering voor u uit. Op het moment van oplevering dragen we uiteraard de sleutels over en voeren we een  gedegen inspectie uit. Gedurende deze inspectie noteren we de huidige staat van de woning en leggen de eventuele gebreken vast. De inspectie wordt schriftelijk vastgelegd en ondertekend door huurder en verhuurder. Zodoende kunt u de inspectie weer gebruiken bij het vertrek van de nieuwe huurder en bij het bepalen van het terugbetalen van de borg.

 

Voor meer informatie over hoe wij u als verhuurmakelaar kunnen helpen met het verhuren van uw studio, kamer, appartement of huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ralf Reubsaet

0438517209

maastricht@househunting.nl

Statensingel 164 a

6217 KJ Maastricht