woning verhuren in Meerssen

Verhuurmakelaar HouseHunting Maastricht

HouseHunting Maastricht is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in de regio Meerssen. Met kennis van verhuurmakelaardij, ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed en de focus op service, helpen wij u aan geschikte huurder. HouseHunting Maastricht legt de focus op het verhuur en beheer van studio’s, appartementen, woningen. Als verhuurmakelaar in de regio Meerssen begeleiden wij het volledige huurtraject namens u, de verhuurder.  

Woning verhuren in Meerssen

Bent u als verhuurder op zoek naar een huurder voor uw vastgoed? Of het nu gaat om een studentenkamer, studio, appartement of volledige huurwoning; Met een frisse blik op de verhuurmakelaardij en ervaring met onderhoud en beheer van vastgoed helpen de makelaars van HouseHunting Maastricht u hierbij.

Studenten

Maastricht is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardige studentenstad. De Universiteit van Maastricht is met haar 16500 studenten zelfs de meest internationale universiteit van Nederland. Jaarlijks zijn tal van studenten op zoek naar een geschikte kamer, studio of appartement; niet alleen in Maastricht, maar ook in omliggende gemeenten zoals Valkenburg a/d Geul, Eijsden-Margraten en de gemeente Meerssen.

Expats

Ook kent Zuid-Limburg een belangrijke expat-markt. In Maastricht en de aangrenzende gemeenten (Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten) zijn veel grote bedrijven gevestigd die werknemers uit binnen- en buitenland aantrekken. Met name de buitenlandse werknemers, met veelal kortlopende contracten (<1 jaar), vormen een belangrijke markt voor verhuurders in Zuid-Limburg.

Tweeverdieners

Ook kent Zuid-Limburg, en de gemeente Meerssen in het bijzonder, een grote groep tweeverdieners. Jong, veelal afgestudeerd en voorzien van voldoende en een stabiel inkomen. Deze groep huurders vormt een belangrijk deel van ons klantenbestand. Met name de woningen buiten de gemeente Maastricht, zoals bijvoorbeeld Meerssen zijn zeer populair onder deze groep woningzoekende.

Het verhuren van uw onroerend goed

Leegstand is voor iedere verhuurder ongewenst. Wij zetten ons vanaf het begin van het huurtraject zo goed mogelijk in, om uw kamer, studio of appartement zo spoedig mogelijk weer verhuurd te krijgen.

Woningopname en adverteren

Uw woning wordt door ons opgenomen (afmetingen, foto’s, belangrijke kenmerken) en geven u aan de hand hiervan, advies over de huurprijs.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een profiel op voor uw ideale huurder. Vervolgens stellen wij een advertentie (inclusief foto’s) op en plaatsen deze op alle relevante websites. Wij maken een selectie van kandidaat-huurders en bezichtigen met de potentiele huurders uw woning. 

Geschikte huurder gevonden

Wanneer wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, voeren wij een screening uit. Wij verifiëren de identiteit van potentiele huurder, inkomensverklaring van werkgever(s), het huurdersverleden van de potentiele huurder en eventueel extra documenten indien dit noodzakelijk is.

Huurcontract en oplevering

Alvorens wij overgaan tot de oplevering, zorgen wij voor de incassering van de eerste huurpenningen en borg. Gedurende de oplevering zorgen wij voor de ondertekening van de huurcontracten en de bijbehorende documenten.

 

Voor meer informatie over hoe wij u als verhuurmakelaar kunnen helpen met het verhuren van uw studio, kamer, appartement of huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ralf Reubsaet

0438517209

maastricht@househunting.nl

Statensingel 164 a

6217 KJ Maastricht