Verhuurmakelaar HouseHunting Maastricht

HouseHunting Maastricht is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in de regio Gulpen-Wittem. Met ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en verhuur van woningen, kennis van de lokale markt en de focus op service, helpen wij u aan geschikte huurders.

HouseHunting Maastricht legt de nadruk op het verhuur en beheer van appartementen en woningen in de regio Gulpen-Wittem. Wij treden ten alle tijden namens u, de verhuurder, op.

Verhuren in Gulpen-Wittem

Bent u als verhuurder op zoek naar een geschikte huurder voor uw onroerend goed? Of het nu gaat om een studentenkamer, studio, appartement of volledige huurwoning; De makelaars van HouseHunting Maastricht helpen u hierbij.

Welke huurder is geschikt?

Veel verhuurders weten dat het vinden van een huurder niet ingewikkeld is, het vinden van de juiste huurder is daarentegen vaak een grotere opgave. HouseHunting Maastricht helpt u hierbij.

Wij stellen samen met u een zoekprofiel van de geschikte kandidaat huurder op. Door uw woning actief te adverteren op alle relevante woningwebsites trekken wij nieuwe woningzoekende aan. Daarnaast zoeken wij binnen ons bestaande klantenbestand van kandidaat huurders.

Expats

Zuid-Limburg kent een belangrijke expat-markt. Rondom de gemeente Gulpen-Wittem zijn veel grote bedrijven gevestigd die werknemers uit binnen- en buitenland aantrekken. Met name de buitenlandse werknemers, met veelal kortlopende contracten (<1 jaar), vormen een belangrijke markt voor verhuurders in Zuid-Limburg.

Starters, (jonge) gezinnen

Ook kent Zuid-Limburg een grote groep starters en (jonge) gezinnen. Jong, veelal afgestudeerd en voorzien van een stabiel inkomen. Deze groep huurders vormt een belangrijk deel van ons klantenbestand.

Woningen in de kleinere plaatsen rondom Maastricht, zoals de gemeente Gulpen- Wittem zijn dan ook zeer populair bij deze groep woningzoekende.

 

Het verhuren van uw onroerend goed

Leegstand is voor iedere verhuurder ongewenst. Wij zetten ons vanaf het begin van het huurtraject zo goed mogelijk in, om uw kamer, studio of appartement zo spoedig mogelijk weer verhuurd te krijgen.

Woningopname en adverteren

Uw woning wordt door ons opgenomen (afmetingen, foto’s, belangrijke kenmerken) en  wij adviseren u over de huurprijs.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een profiel op voor uw ideale huurder. Vervolgens stellen wij een advertentie (inclusief foto’s) op en plaatsen deze op alle relevante websites. Wij maken een selectie van kandidaat-huurders en bezichtigen met de potentiele huurders uw woning. 

Geschikte huurder gevonden

Wanneer wij de geschikte kandidaat gevonden hebben, voeren wij een screening uit. Wij verifiëren de identiteit van potentiele huurder, inkomensverklaring van werkgever(s), het huurdersverleden van de potentiele huurder en eventueel extra documenten indien dit noodzakelijk is.

Opstellen huurcontract en oplevering

Wij incasseren de eerste huurpenningen en de borgsom, stellen de huurovereenkomst op en zorgen voor een correcte ondertekening. Tot slot voeren wij de oplevering voor u uit. Op het moment van oplevering dragen we uiteraard de sleutels over en voeren we een  gedegen inspectie uit. Gedurende deze inspectie noteren we de huidige staat van de woning. De inspectie wordt schriftelijk vastgelegd en ondertekend door huurder en verhuurder. Zodoende kunt u de inspectie weer gebruiken bij het vertrek van de nieuwe huurder en bij het bepalen van het terugbetalen van de borg.

 

Voor meer informatie over hoe wij u als verhuurmakelaar kunnen helpen met het verhuren van uw studio, kamer, appartement of huis?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ralf Reubsaet

0438517209

maastricht@househunting.nl

Statensingel 164 a

6217 KJ Maastricht