makelaar in parkstad

HouseHunting Makelaars Parkstad Heerlen Kerkrade

Onze vestiging bevindt zich aan de hoofdstraat 66 te Kerkrade.

Wij kunnen u begeleiden met de verkoop van uw woning of u begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij treden dan op als aankoopmakelaar. 

Over HouseHunting Parkstad
HouseHunting Parkstad is onderdeel van HouseHunting met landelijk verspreide vestigingen. Onze klanten kunnen kiezen uit verschillende diensten. Wij kunnen van dienst zijn bij verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur en beheer van alle typen woonruimte.

Prestatiegerichte aankoopmakelaar
Als u uw huis samen met een makelaar van HouseHunting Parkstad koopt, zorgen wij voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en u krijgt professionele begeleiding. Voor onze dienstverlening hanteren wij een tarief van 10% (exclusief btw) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. De overige 90% is dus voor u! Indien u één van onze aankoopmakelaars inschakelt slaat u twee vliegen in één klap. U koopt de woning voor een lagere prijs aan en u heeft een professionele begeleiding. Uw belang is ons belang. Geen resultaat geen kosten. Veel van onze klanten schakelen ons in als aankoopmakelaar.


HouseHunting parkstad voelt zich door haar ruime ervaring helemaal thuis in het aan- en verkopen van onroerend goed in Limburg. Door ons diverse en ruime vastgoedaanbod kunnen wij zowel professionele als particulieren partijen uitstekend bedienen.

Ons totale aanbod varieert van huur en koop woningen woningen tot volledig gerenoveerd en turn-key opgeleverde appartementen. Tevens weten wij alles van beleggingspanden, veilingobjecten, aan- en verkoop van (on)verhuurde winkels en bedrijfsruimten.

WOONRUIMTE verhuren IN parkstad

Een geschikte huurwoning vinden in parkstad doe je bij HouseHunting Parkstad.

✓ Bij ons geen wachttijd.
✓ Wij vragen geen sleutelgeld.
✓ Je mag na inschrijving onbeperkt bezichtigen.

Ben jij op zoek naar een woning in Kerkrade? Bekijk ons aanbod.

BINNEN 24 UUR HUREN IN PARKSTAD
Ben je snel op zoek naar een appartement, studio of studentenkamer in Parkstad? Veel woningen bij HouseHunting zijn per direct beschikbaar. Wij hanteren bij het verhuren geen wachtlijsten, waardoor de sleuteloverdracht meteen kan plaatsvinden. Ons team zit klaar om alle formaliteiten meteen af te handelen, zodat jij direct je woonruimte kunt huren.


De openingstijden van ons kantoor zijn:
Maandag - vrijdag: 9.00-17.30 uur.
Bezichtigingen buiten kantooruren in overleg.

Bel ons voor advies via telefoonnummer +31(0)45 5114476 of stuur een e-mail naar parkstad@househunting.nl.


HouseHunting Parkstad

Hoofdstraat 66

6461 CS Kerkrade