eigen woning verhuren in maastricht

Huis verhuren Maastricht

In Maastricht kun je heerlijk wonen en genieten van het Bourgondische leven. In het uiterste zuiden van Nederland ben je bovendien zó in het buitenland. Geen wonder dat Maastricht een populaire plek is om te wonen! U kunt van die populariteit gebruik maken door uw huis te verhuren aan woningzoekenden. Vooral als u een woning al belegging heeft gekocht, uw huis niet verkocht krijgt, of u voor langere tijd naar het buitenland moet, kan dat een uitkomst zijn. HouseHunting Maastricht is de makelaar die dat voor u regelt.

Verhuurtips Maastricht

Uw huis verhuren kan meestal niet zomaar: gemeente Maastricht en het Rijk hebben daar regels en wetten voor opgesteld. Als uw koophuis leeg staat omdat u maar geen koper vindt, kunt u in het kader van de Leegstandwet van de gemeente Maastricht een verhuurvergunning krijgen voor maximaal 5 jaar. De woning moet dan wel officieel leeg staan en u moet er zelf al 12 maanden in gewoond hebben. Het aanvragen van de vergunning kost € 177,62. Ook het verhuren van een of meerdere kamers kan voor u een interessante optie zijn. De regels daarvoor zijn onlangs wel aangescherpt door de gemeente en de provincie. U kunt voor kamerverhuur bij de gemeente een omgevingsvergunning aanvragen.

Huis verhuren aan expats

Een tip die HouseHunting Maastricht u kan geven   is dat expats in Maastricht een ideale doelgroep zijn voor de verhuur van uw huis. Uw appartement of huis verhuren  betekent dat u kiest voor betrouwbare mensen met voldoende inkomen. Expats zijn buitenlandse werknemers van grote multinationals die tijdelijk in ons land tewerkgesteld zijn. HouseHunting heeften groot netwerk van expats.

 

Wilt u geen omkijken hebben naar de verhuur en de huurders. HouseHunting Maastricht zorgt voor zorgeloos beheer. Met tijdige huurbetalingen, huurverhogingen. Wij zijn het aanspreekpunt voor huurders en zorgen dat u tevreden huurders heeft. HouseHunting Properrt Managment zorgt hiervoor.

 

HouseHunting Maastricht

Postbus 406200 AAMAASTRICHT

http://www.househunting.nl