woning verhuren in hilversum

ervice, enthousiasme en professionaliteit zijn de kernwaarden van HouseHunting ‘t Gooi. Wij bieden een betrouwbaar, open en deskundig advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in expat housing.

Het Gooi- en omstreken kenmerkt zich als de perfecte uitvalbasis, centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. Bij HouseHunting ’t Gooi bent u aan het juiste adres voor de verhuur van uw villa, twee onder één kap woning, eengezinswoning, hoekwoning, appartement, studio of studentenkamer. 

Bent u op zoek naar een woning om te verhuren?

Bent u opzoek naar een beleggingspand? Het aanbod van huurwoningen varieert tussen allerlei prijsklassen in het Gooi en omstreken. (o.a. in Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden, Huizen, Loosdrecht, Breukeleveen, Ankeveen, 's-Graveland, Nederhorst den Berg, Kortenhoef).  Afhankelijk van de woning kan deze gestoffeerd en gemeubileerd worden gehuurd.

Wilt u uw woning verhuren?

Overweegt u om een woning te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt ook direct kosteloos uw woning in ons bestand laten opnemen en aanbieden. Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website en we kunnen deze ook op de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Pararius, Funda, Jaap, Huislijn en Huurwoningen.nl, plaatsen. 

HouseHunting ’t Gooi verzorgt de presentatie, huurprijsbepaling en de plaatsing op het internet tot de uiteindelijke sleuteloverdracht zonder dat u zich daar maar een moment zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst gaat de service daarna verder. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het uit handen nemen van het beheer van uw woning gedurende de huurovereenkomst. Wij verzorgen de huurincasso alsmede het technische beheer. Zo kunt u uw woning verhuren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de huurinkomsten, eventuele mankementen of overlast van de woning of huurder.

HouseHunting ’t Gooi

ü  U kunt bij ons terecht voor verhuur, aanhuur, verkoop, beheer & financieel advies;

ü  Persoonlijke benadering en eigen makelaar;

ü  Aanbod op alle relevante websites als Funda, Pararius, Jaap, Huislijn, etc.

ü  Professionele en uitgebreide screening huurder;

ü  Groot netwerk van internationale bedrijven;

ü  Website met duizenden bezoekers per dag;

ü  Landelijk netwerk van verhuurders en huurders;

ü  Uw woning staat dezelfde dag nog online;
 

Amando Kuiper

HouseHunting ‘t Gooi

Boerhaavelaan 1

1401 VR Bussum

T +31 (0)35 440 02 10

M +31 (0)6 207 005 63 

akuiper@househunting.nl

www.househunting.nl