Verhuren in Hilversum – HouseHunting ’t Gooi

Bent u in het bezit van een of meerdere woningen en appartementen  en wilt u deze op professionele en moderne wijze verhuren en bent u op zoek naar een huurder? HouseHunting is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het verhuren van villa’s, woonhuizen, appartementen, kamers en studio’s. Ook in het beheer van uw woonruimte kunnen wij u ondersteunen.

Woonruimte verhuren

Overweegt u uw woning te verhuren en wilt u daar meer over weten kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. HouseHunting ’t Gooi is gevestigd in Bussum, op de Boerhaavelaan 1. 

Natuurlijk komen we graag langs om een goede gezamenlijke inventarisatie te maken van uw wensen en behoeften. We bieden maatwerk op diverse aspecten binnen het verhuren en eventueel beheren van uw woonruimte. De dienstverlening kan variëren in het gehele verhuurproces of tot en met selectieve diensten mocht u juist meer zelf willen oppakken.

Wat zijn de kosten?

De vergoeding is afhankelijk van de diensten die u afneemt al dan niet in combinatie met beheer. Wilt u meer weten over het dienstenpakket dat we hiervoor aanbieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via (06) 218 311 91 of akuiper@househunting.nl.

Vragen over verhuren in Hilversum?

 

Amando Kuiper

HouseHunting ‘t Gooi

Boerhaavelaan 1

1401 VR Bussum

T +31 (0)35 440 02 10

M +31 (0)6 207 005 63 

E akuiper@househunting.nl

W www.househunting.n