Huis verkopen Kudelstaart

       

 

 

 

HouseHunting 0297 is de makelaar in uw regio Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek en Mijdrecht. Voor de verkoop van uw villa, eengezinswoning, hoekwoning, twee onder een kap woning, appartement, studio, studentenkamer of garage bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Uw kostbaarste bezit kunt u het zorgeloos verkopen met HOUSEHUNTING 0297.

Snel, professioneel de geschikte koper vinden voor uw woning doet u met HOUSEHUNTING 0297. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woonhuizen. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de voor- en nadelen van het verkopen van uw woning in Aalsmeer, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn, Amstelhoek en Mijdrecht. Tevens zullen wij u volledig voorzien van al het advies dat u nodig heeft zodat u zorgeloos uw woning zal verkopen.

Uw woning zal worden aangeboden op onze eigen landelijke website alsmede de grootste verhuurwebsites van Nederland, te noemen Funda, Jaap, Huislijn en Huizenzoeker.

HOUSEHUNTING 0297 is sterk vertegenwoordigd in diverse regio’s in Nederland. HOUSEHUNTING 0297 heeft een groot netwerk van kopers dat op zoek is naar koopwoningen. Via dit netwerk vinden wij altijd de geschikte koper voor uw woning. 

U kunt uw woning met HOUSEHUNTING 0297 ook verhuren op basis van de leegstandswet. Indien uw woning te koop staat of op korte termijn gerenoveerd gaat worden, is het verhuren op basis van de leegstandswet de juist oplossing. Wij informeren u hier graag persoonlijk meer over.

Via HOUSEHUNTING 0297 kunt u met een beperkt budget zelf uw huis verkopen. HouseHunting 0297 is er altijd met raad en woord om u te begeleiden in dit proces. Ook kunt u het gehele verkoopproces aan HouseHunting 0297 overlaten door voor ons full service pakket te kiezen. De keus is aan u om meer zelf te doen tegen minder kosten of geheel ontlast te willen zijn door HouseHunting 0297 alles voor u te laten doen.

Voor vrijblijvend advies: Neem contact op met ons kantoor.

 

Contactgegevens:

HOUSEHUNTING 0297

Harry en Christina Pollemans

Haya van Somerenstraat 59

1433 PG, Kudelstaart

M:0657 627 623 voor Harry en 0630 333 962 voor Christina

hpollemans@househunting.nl