Screen uw nieuwe huurder!

Van harte gefeliciteerd! U heeft zelfstandig een nieuwe huurder gevonden. En nu...?

Het is van belang dat u uw nieuwe huurder goed screent. Kloppen de loongegevens? Heeft er een kredietwaardigheidscheck plaatsgevonden? Is het paspoort of de ID-kaart op echtheid gecontroleerd? Bestaat het BSN en IBAN nummer? Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden, wanneer u een nieuwe huurder vindt.

Met onze check verzorgen wij voor u de screening. U of uw nieuwe huurder maakt een profiel aan voor een eenmalig bedrag van Euro 45,-. Incl. BTW. Na aanmelding, zullen er een aantal gegevens gevraagd worden die u of uw nieuwe huurder dient te uploaden. Tevens zal er direct een creditcheck en paspoort/ID-kaart check plaatsvinden. Wij van HouseHunting begeleiden dit proces en zullen er zorg voor dragen dat gegevens compleet worden aangeleverd. Wanneer het dossier compleet is, ontvangt u als verhuurder van ons een huurdersdossier. Hierin kunt u de gegevens van de huurder terugvinden in 1 overzichtelijk bestand, inclusief de creditcheck en identificatiecheck.

Waarom onze Huurderscheck?

  • de screening is goedkoop
  • de screening verloopt snel
  • u ontvangt een overzichtelijk bestand met alle gegevens van uw nieuwe huurder
  • een gerichte inschatting of uw nieuwe huurder aan zijn/haar betalingsverplichtingen kan voldoen 

Interesse in onze screening? Klik hier om de screening te starten. 

Heeft u vragen over onze screening? Wij staan u graag te woord. U kunt een e-mail sturen naar freede@househunting.nl zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. 

Wanneer u meer informatie wilt over HouseHunting of uw woning wilt aanbieden via HouseHunting, dan verwijzen wij u graag naar onze
contactpagina. Onze collega's staan u graag te woord om zo onze overige diensten met u te bespreken.