Verkoop uw woonruimte via HouseHunting!

 

Wilt u uw huis verkopen?? Wordt uw huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wilt u nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke Fans balkon? Uw huis verkopen is een goede optie! En het biedt u nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. HouseHunting makelaardij kan u volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, uw huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis verkopen doet u niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waarbij veel komt kijken. Zoveel dat het verstandig is dit uit te besteden aan een professional die opkomt voor uw belangen: de verkoopmakelaar.

De verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper van een huis. Hij komt op voor de belangen van de verkopende partij. Als verkoper bent u niet verplicht een verkoopmakelaar in te schakelen, maar het is wel ten zeerste aan te raden hulp in te schakelen bij de verkoop van je belangrijkste bezit. In ongeveer 90% van de gevallen schakelt een verkoper een verkoopmakelaar in.

Uiteraard betaalt u courtage aan de makelaar, maar in de meeste gevallen bespaart u uiteindelijk veel geld. Door de vaak jarenlange ervaring die een verkoopmakelaar heeft opgebouwd, doorziet hij de markt snel. De verkoopmakelaar heeft goede kennis van de te stellen vraagprijs, is een expert in onderhandelingen en heeft veel juridische kennis.

Veel mensen vragen zich af of het nodig is om een verkoopmakelaar in handen te nemen, aangezien dit geen verplichting is bij het verkopen van uw woning. U verkoopt niet dagelijks een object voor zo’n groot bedrag. Wij komen op voor uw belangen als verkoper en zorgen ervoor dat uw huis voor de beste prijs wordt verkocht. Ook adviseert een verkoopmakelaar u graag met alles wat te maken heeft met het verkopen van uw woning. 

Laat uw gegevens hier achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op!