Uw verhuurmakelaar!

HouseHunting is een landelijk opererende organisatie met meer dan 10 jaar ervaring binnen de verhuurmarkt. Onze vestigingen worden bemand door ervaren en getrainde verhuurmakelaars, die de regionale markt door en door kennen. Onze medewerkers kennen de huurders en verhuurders in hun gebied persoonlijk, waardoor er snel een goede match gemaakt kan worden tussen huurder en verhuurder. Kortom bij HouseHunting wordt uw huurwoning, appartement of kamer snel de nieuwe thuis van de juiste huurder.

Voor zowel beleggers als woningcorporaties maar ook voor mensen die hun te koop staande woning via overbruggingsverhuur willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Door onze landelijke dekking kan HouseHunting u van dienst zijn bij het huren of verhuren van een of meerdere woningen in geheel Nederland.  Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van woningen als verhuur van woningen voor onbepaalde tijd. U kunt kiezen voor kale huur, gemeubileerd huren of gestoffeerd huren. Als verhuurder van een woning krijgt u altijd een huurder die uitgebreid is gescreend middels een antecedentenonderzoek, meerdere credit checks en een identiteitscontrole om woonfraude te voorkomen. Voor huurders is het belangrijk dat wij hun begeleiden bij het vinden van hun droomwoning. Neem gerust vrijblijvend contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij foto's van uw woning en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties.

Naast de particulier, zijn expats en professionals een zeer belangrijke groep huurders. Wij werken samen met veel multinationals, bedrijven en overheidsinstellingen om hun medewerkers een passende woning, gemeubileerd of gestoffeerd, te kunnen aanbieden.

Wij bemiddelen o.a. in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Geleen, Haarlem, Hoofddorp, Heerlen, Hoorn, Kerkrade, Maastricht, Nijmegen, Purmerend, Sittard, Tilburg, Utrecht, Zaandam, Zutphen