Verhuur uw woning via de leegstandswet

Wanneer uw woning al een geruime tijd in de verkoop staat is het voordelig om ook te kijken naar de opties voor tijdelijk verhuur. Dit kan gemakkelijk via de leegstandswet. HouseHunting is hiervoor uw aangewezen verhuurpartner en legt u graag hierover de voordelen uit. 

Het grootste voordeel van verhuur via de leegstandswet is dat het huurcontract alleen geldt tot een periode van maximaal twee jaar en ten allen tijde wordt ontbonden wanneer het huis wordt verkocht. De huurder heeft alleen recht op inwoning gedurende de eerste zes maanden van het contract. U genereert uitstekende huuropbrengsten en heeft de optie tot verkoop van uw woning nog steeds zelf in de hand. Ideaal voor expats die vaak tijdelijk tot een of twee jaar op zoek zijn naar een huurwoning. HouseHunting heeft een groeiend netwerk van expats in de regio Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp die continue op zoek zijn naar een tijdelijke verblijfplaats. 

 Wij zullen er zorg voor dragen dat de bemiddeling correct wordt opgestart en afgehandeld. Wanneer u uw woning via HouseHunting verhuurd mag u er van uit gaan dat wij accuraat en met zorg uw woning aan geschikte kandidaat-huurders verhuren.

Wanneer u uw woning voor lange tijd wil verhuren bent u bij ons uiteraard tevens aan het juiste adres. Wij bemiddelen woonruimtes in o.a. Hoofdorp, Amstelveen en Haarlem. Wij bemiddelen woonruimtes aan particulieren, bedrijven en expats. Wij zetten uw woonruimte grootschalig in de markt om zo een groot mogelijk publiek aan te spreken. Uiteraard zullen wij een voorselectie maken, voordat wij een bezichtiging plannen met de woningzoekende.  

HouseHunting bemiddelt sinds 2005. Met onze ervaring en expertise bent u bij ons aan het juiste adres. Als verhuurmakelaar zullen wij u bijstaan gedurende de gehele bemiddeling.

Graag komen we met u in contact om uw woning te verhuren onder de leegstandswet en geschikte huurder te zoeken.