HouseHunting: betrouwbaar!

Als betrouwbare verhuurpartner hanteren wij een transparante werkwijze waardoor u zicht heeft op de afspraken die u aangaat en hoe de verhuur van uw woning verloopt. Maar liefst 72% van het woningaanbod bij HouseHuntingg wordt binnen vier weken verhuurd. Dat wilt u toch ook? Het volgende actie-plan laat zien hoe we dit realiseren:

  1. Gratis intakegesprek op locatie bij u in de buurt

Onze deskundige verhuurmakelaars brengen uw wensen en eisen in kaart. Zij adviseren u over de wettelijke en marktconforme huurprijs. Indien onze werkwijze bij u matcht zullen we de afspraken over onze dienstverlening en courtage schriftelijk vastleggen in een opdracht.

  1. Plaatsing van uw woning op onze website en media-kanalen

Wij presenteren uw woning op onze website www.househunting.nl en 25 andere woning sites. Ook is een plaatsing op FUNDA, PARARIUS en diverse bereikbare media-kanalen mogelijk. Uiteraard verzorgen wij ook de fotografie en teksten van uw woning voor een optimale presentatie.

  1. Screening kandidaten

Huurders worden door HouseHunting gescreend. Kandidaten kunnen getoetst worden bij Huurcheck Nederland. Hier wordt gekeken naar de onder andere de financiele achtergrond en betrouwbaarheid van de potentiele huurders.

  1. Bezichtiging

Na inschrijving van de kanidaat huurder informeren wij u over de belangrijkste gegevens zoals gezinssamenstelling, inkomen, werkgever en reden van huren. Indien akkoord, plannen wij een bezichtiging in onze agenda. Eventueel kunt u altijd aanwezig zijn.

  1. Screening en huurovereenkomst

Indien de huurder de woning wenst te huren, kunnen wij de screening voor u uitvoeren, wat is overeengekomen in het opdrachtformulier. Nadat u de kandidaat heeft goedgekeurd stellen wij de overeenkomst op.

  1. Oplevering
    HouseHunting stelt het inspectieformulier op waarin elk aspect van de huidige staat van de woning wordt opgenomen welke samen met foto’s worden aangeleverd.

Kortom: voor het verhuren van uw woonruimte is HouseHunting de juiste makelaar om in te schakelen!