Uw woning verhuren met HouseHunting Schipholregio in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp?

Snel en zorgeloos uw woning verhuren? Maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken en wat hierbij komt kijken? HouseHunting Woonbemiddeling neemt u deze zorg uit handen. Behorend tot de top 5 verhuurmakelaars van Nederland zetten wij uw woning met aandacht op de juiste plek in de markt. Met 17 vestigingen zijn we nu ook actief in regio Schiphol, waaronder in Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp.

HouseHunting beschikt over een grote database van woningzoekende en een netwerk van expats die werkzaam zijn bij multinationals en andere gerenommeerde bedrijven hier in de regio.Wegens de toenemende vraag van onze klanten zijn wij namelijk op zoek naar nette, tijdelijke woningen.

Voordelen van het verhuren aan expats:

  •  Hoogopgeleide en nette huurders
  •  Duidelijk vastgestelde en tijdelijke huurperiode
  •  Uitstekende huur opbrengsten in de overbrugging tot de verkoop
  •  Zowel gestoffeerd als gemeubileerd mogelijk

Middels onze ervaring, netwerk en uitgebreide screening kunnen wij veilig en snel een geschikte huurder vinden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag geheel vrijblijvend het gesprek met u aan zodat wij uw mogelijkheden en onze werkwijze kunnen toelichten. Neemt u gerust een kijkje op onze website www.househunting.nl

Het verhuren van uw woonruimte is niet altijd risicoloos. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw nieuwe kandidaat-huurder grondig wordt gescreend. Wij zullen contact opnemen met zijn huidige werkgever en tevens een kredietcheck doen. Indien de huurder momenteel huurt, zullen wij tevens zijn gegevens bij zijn huidige verhuurder controleren. Wij zullen zorg dragen voor degelijke huurovereenkomsten net als voorinspecties. Uw zorg is onze zorg! Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de verhuurmarkt, mag u er van uit gaan dat u uw woning zorgeloos via HouseHunting kunt verhuren.

Uiteraard bent u ook bij ons aan het juiste adres wanneer u uw woning wilt laten beheren. Voor financieel beheer en/of technisch beheer bent u bij ons aan het juiste adres!