Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Short Stay 3 exclusieve hotelappartementen in prachtig verbouwde woning tegenover het NS station. Ook per week te huur, parkeren op eigen erf.

Terborchstraat, 8011 GG Zwolle
€1,600 /mo
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Liveable area 90 m²
Plot size 90 m²

Definition

Short Stay hotel appartement te huur per maand en eventueel per week. Dit sfeervolle jaren 20 huis is prachtig verbouwd en ingericht tot 3 exclusieve appartementen. Op de begane grond heeft dit volledig ingerichte 3 kamerappartement van circa 90 m² 2 riante slaapkamers en een eigen badkamer. Het geheel in de ambiance van een hotel. Zeer geschikt voor tijdelijke huisvesting van top managers, maar ook als u even "tussen 2 woningen zit". Alle voorzieningen zijn aanwezig: meubels, beddengoed, handdoeken, badjassen, ingerichte keuken, wasmachine en wasdroger, parkeerplaats op eigen terrein, beschutte fietsenstalling, WIFI, televisie, strijkplank met strijkijzer. Samen met de bewoners van de andere 2 appartementen is het heerlijk relaxxen in de sfeervolle stadstuin achter het pand.

Het hotel appartement ligt nagenoeg tegenover het NS Station en op 5 minuten lopen naar het gezellige historische centrum van Zwolle. Op het station bevindt zich een AH supermarkt om nog even snel boodshappen te halen. Geen tijd om te koken, diverse goede restaurants liggen in de buurt. Vanaf het station brengt de trein je binnen het uur naar hartje Amsterdam.

Voor de service kosten van € 400,- per maand wordt de schoonmaak van het appartement geregeld, is er wekelijks schoon linnengoed, verwarming, elektra, water, tuinonderhoud, WIFI en vooral het verblijfsgenot van een prive hotel. De eigen technische dienst verhelpt storingen en gebreken binnen 24 uur.

Features

Offer
Reference number 00076
Price €1,600 per month
Deposit €1
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Other type possible Yes
Floor 1st floor
Construction period 1920
Surfaces and content
Plot size 90 m²
Effective area 90 m²
Content 300 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Facilities
Number of parking spaces 1

Map

Recently viewed