Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Appartement te Voorst midden in het landelijk gebied van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Oppervlakte 57 m²

Prins Willem-Alexanderlaan, 7311 NB Apeldoorn
€850 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 60 m²
Plot size 57 m²

Definition

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabele en gezellige woonomeving met extra voorzieningen, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de nieuwe Nieuwenhof iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in De Nieuwenhof met zijn 5 hectare grote tuin betekend extra service, maar ook extra sfeer, gezelligheid en comfort. Veilig wonen in een nieuw gebouw, in 2014 zijn de eerste bewoners in dit nieuwe stijlvolle kleinschalig complex met 22 appartementen komen wonen.

Er zijn 4 type appartementen, varierend van 55 m² tot 70 m². Dit betreft het appartement type A van circa 57 m² die aangeboden wordt vanaf € 850,- per maand. Het appartement heeft een ruime woonkamer, 1 slaapkamer, ,een ruime badkamer, een ruim balkon en een bescheiden keuken. U kunt hier zelf koken, u kunt u zelf echter ook culinair laten verwennen in het restaurant op de begane grond.
Geen zin om te poetsen of lukt het niet meer, het appartement kan voor u schoongemaakt worden. De s'ochtends aanwezig gastvrouw kan dat voor u regelen. Op afspraak of tijdens het koffie uurtje in het restaurant.
Komt er familie of komen er vrienden, in het complex zijn 2 comfortabele hotelkamers waar ze heerlijk met behoud ieders privacy kunnen overnachten. Wilt u uitgebreid een verjaardag vieren, het restaurant en de kok staan tot uw beschikking.

De huurprijzen varieren tussen de €650 tot € 900,- per maand, afhankelijk van het type appartement. De servicekosten bedragen € 295 per maand. Daarnaast zijn er nog diverse gemaksdiensten zoals was en strijk service, boodschappen service, schoonmaak van uw appartement, kapster in het souterain. De aanwezige gastvrouw kan u daarbij van dienst zijn om alles geregeld te krijgen, ook voor zaken als het regelen kaartjes voor 1 van de 3 schouwburgen op 20 minuten rijden.

Laat u verrassen: op slechts een uurtje van de randstad wonen in het groen nabij 3 sfeervolle steden, prachtige bossen, de meanderende IJssel en de gelderse gezelligheid.

Zie de website www.denieuwenhofvoorst.nl voor een uitgebreide presentatie.

Garden

De Nieuwenhof ligt in een prachtig aangelegde tuin van 5 ha. Aan de voorkant staat 1 van de oudste kastanje bomen van Nederland. Beschutte plekjes, zonnige plekjes, een natuurlijke vijver, weilanden met verschillende bloemen, het is er allemaal. Het onderhoud wordt gedaan, het is alleen maar genieten.

Features

Offer
Reference number 00080
Price €850 per month
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Obtainable from 16 May 2016
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Other type possible Yes
Construction period 2014
Roof materials Tiles
Surfaces and content
Plot size 57 m²
Effective area 60 m²
Content 150 m³
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Outdoors
Location Outside village
Energy consumption
Energy certificate A++
Facilities
Number of parking spaces 41
Heating Central heating
Heating source Gas
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Floor plans

Map

Recently viewed