Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Short stay hotelappartementen voor € 750 per maand excl. servicekosten. Mogelijkheid om gebruik te maken van aanwezige hotelvoorzieningen.

Oude Deldenerweg, 7548 PM Enschede
€750 /mo
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Plot size 58 m²
Recreation property
Liveable area 58 m²

Definition

Short Stay hotelappartementen

Voor enkele weken tot enkele maanden te huur prachtige ingerichte hotelappartementen centraal gelegen tussen Enschede en Hengelo. Het centrum van Enschede ligt op 9 km afstand, het centrum van Hengelo op 15 km.
De luxe hotel appartementen van 58 m² hebben een eigen keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De inrichting is recent geheel vernieuwd. Inbegrepen is het gebruik van de hotel faciliteiten van het aangrenzende hotel: het zwembad, de sauna en de receptie. Voor dagelijkse maaltijden is een arrangement beschikbaar.
Het appartementencomplex ligt in de rustieke twentse bossen, nabij golfbanen. Naast de huurprijs van € 750 per maand (of € 187,50 per week) zijn er servicekosten van € 374,50 per maand voor (verplichte) schoonmaak, linnenpakket, gas, elektra, water, toeristenbelasting en ondersteuning door de receptie. Huur is per dag opzegbaar.

Bent u op zoek voor een goed en veilig tijdelijk verblijf voor uw werknemers in Twente, dan zijn deze hotelappartementen voor u beschikbaar. Grote internationaal operende bedrijven in Twente maken hier al regelmatig gebruik van voor hun werknemers.

Bent u op zoek naar overbruggings huisvesting omdat u "tussen 2 woningen" zit, laat u dan heerlijk verwennen voor die enkele maanden. Om de kosten hoeft u het niet te laten.

Bent u direct op zoek naar tijdelijke huisvesting vanwege persoonlijke omstandigheden, u komt hier letterlijk in een warm bad waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Ground floor

Het short stay hotel appartement is 58 m² groot. Het heeft een ruime zitkamer, keuken met alle benodigde apparatuur, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Recent zijn de kamers gemodeniseerd. Middels een lift zijn alle appartementen bereikbaar.

Balcony

Ruim genoeg voor 4 personen.

Garden

De Short Stay Hotelappartementen zijn gelegen op een landgoed van 23 hectare.

Features

Offer
Reference number 00074
Price €750 per month
Acceptance Immediately
Obtainable from 15 March 2016
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Other type possible Yes
Floor 1st floor
Construction period 0
Surfaces and content
Plot size 58 m²
Effective area 58 m²
Content 145 m³
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Forested area
Facilities
Number of parking spaces 100
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a sauna Yes
Has sliding doors Yes
Has a steam cabin Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes

Map

Recently viewed