Detailed

Contact the agent to plan a viewing, before somebody else does!

For rent: Utrechtseweg 62, 6866 CM Heelsum

€650 /mo
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 68 m²
Plot size 68 m²

Definition

DE KONINGSHOF

De Koningshof ligt in de mooie bosrijke omgeving nabij de dorpskern van Heelsum. Heelsum is een van de "zes dorpen in het groen", die samen de gemeente Renkum vormen.

De Koningshof werd opgericht in 1965. Het is een Vereniging van Rechthebbenden (VvR), waarbij de bewoners samen de vereniging vormen. Het gebouw staat op in erfpacht uitgegeven grond.Het complex omvat 126 appartementen, met een woonoppervlakte van ca. 75 m2 en bestaat uit een hoogbouw van 8 bouwlagen en een laagbouw van 3 bouwlagen. In de onderbouw is voor ieder appartement een afzonderlijke berging. Rondom het gebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Er is een (beperkte) mogelijkheid om een garagebox te huren.Er zijn twee zalen voor gemeenschappelijk gebruik. Deze zalen worden onder andere gebruikt voor dia-avonden, lezingen, ledenvergaderingen, modeshows, bridge- en kaartmiddagen. Ook is er een aparte biljartkamer, fitnessruimte, kapsalon en er zijn 1- en 2-persoons logeerkamers.

In de kelder is een uitgebreide fietsenberging met de oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen en scoot-mobielen.Het complex is onlangs gemoderniseerd, onder meer door het vervangen van de buitengevel door een nieuwe gevel met goed geisoleerde HR-beglazing. Ook de entree en de verdiepings-gangen zijn volledig vernieuwd en bieden een stijlvol en verzorgd uiterlijk.U woont in De Koningshof op basis van zelfredzaamheid; echter de mogelijkheid is aanwezig om via de diverse thuiszorginstanties in de gemeente Renkum hulp in te kopen, voor zowel huishoudelijke als persoonlijke verzorging.DE KONINGSHOF is een unieke mogelijkheid om hier als senior te kunnen (blijven) wonen nu de zorg in Nederland inmiddels zo terugloopt...Er is een zeer beperkte leegstand, gezonde financiële situatie, aardige reserves, goed gepland onderhoud en een aantrekkelijke ligging met prima voorzieningen.

Arts, Apotheek, AH) in de directe omgeving.Vervoer:

Er stoppen twee bussen voor het complex.

lijn 52 en 589omschrijving woning:

68 m2 op de 1e en op de 8e, bovenste verdieping

Entree, keuken, zeer grote woonkamer met een schitterend uitzicht op de fraai aangelegde tuinen en het Beekdal.

Aansluitend slaapkamer.

Douche met grote inloopkast

In het souterrain is een stalling voor fietsen en eigen opslagAlleen voor mensen ouder dan 50 jaarDit appartement is ook te koopVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Smits tel 0642 080546 of per mail: jsmits@househunting.nl

Features

Offer
Reference number 00302
Price €650 per month
Deposit €650
Customer commission €650 VAT included
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Other type possible Yes
Floor 6th floor
Surfaces and content
Plot size 68 m²
Effective area 68 m²
Content 100 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Facilities
Has an elevator Yes
Has a garage Yes

Map

Recently viewed